Reînnoiește-ți stilul vara aceasta!

Mizează pe noutățile de la up8 și Lotto, care aduc un suflu de prospețime garderobei tale. Culorile și modelele vesele, nuanțele universale și clasice sau poate cele mai moderne imprimeuri și logo-ul în versiune maxi?
GĂSEȘTE-ȚI ÎMBRĂCĂMINTEA SAU ÎNCĂLȚĂMINTEA IDEALĂ.

Zona rezervată pentru el

Vara este anotimpul ideal pentru a miza pe look-ul practic.
Ești în căutarea unor tricouri și pantaloni scurți, care să-ți completeze atât ținutele de vacanță sau de mers în excursie, cât și outfit-urile de serviciu sau cele de ieșit în oraș cu prietenii?

Poate mai degrabă ești interesat să cumperi o nouă pereche de încălțăminte – pantofi sport, șlapi sau sandale confortabile?

În ofertele brandurilor up8 și Lotto te așteaptă articole vestimentare practice și moderne în același timp! Toate acestea la prețuri atrăgătoare!

Convinge-te singur!

Vezi

Look-ul modern pentru ea

Lasă-te cucerită de cele mai noi trenduri! Tricouri în dungi, costume de baie cu buline, bluze în culori pastelate sau poate rochii lejere în stil sport? Asortează-ți ținuta cu o pereche de teniși, șlapi sau sandale de la branduri de încredere.

Cu un astfel de outfit poți fi gata pentru aventura de vară! Inspiră-te din noutățile regăsite în ofertele brandurilor up8 și Lotto și alege chiar astăzi produsele care conferă un strop de energie ținutelor vestimentare de vară.

Mizează pe confort fără să renunți la soluțiile moderne.

Vezi

Ținutele moderne de vară în stil casual te așteaptă în magazinele fizice 50 style și online!