Adidași, Sneakers, Pantofi sport Nike Air Max VG-R

(2)

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 2 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Gen

Mărime

    Mai puține Mai multe

Culoare

În acest moment vezi Adidași Nike Air Max VG-R
Modele Pantofi sport Nike Air Max VG-R în ofertă: 2

Mărimi

36,5 37,5 38 38,5 39 42

459,99 LEI

319,99 LEI

Mărimi

37,5 38,5

479,99 LEI

299,99 LEI

Rezultate pe pagina

din 2 produse

Pagină

din 1

Preia controlul cu pantofii sport Nike Air Max VG-R

Ești în căutarea unei perechi de încălțăminte lifestyle pentru femei sau bărbați, care să fie perfectă pentru distanțe lungi și nu numai? Îți place să fii cel mai bun în ceea ce faci și să eviți toate obstacolele nu numai pe cărările de alergare, ci și în viață? Doamnelor și domnilor, aceștia sunt pantofii sport care redefinesc conceptul de confort - Nike Air Max VG-R. Dacă ai impresia că ai văzut deja acest design caracteristic, atunci trebuie să recunoaștem că ai ochi buni, pentru că acesta a fost inspirat din unul dintre cele mai cunoscute și clasice modele marca Nike, adică Air Max 95. Încălțămintea combină în mod fenomenal stilul din trecut cu tehnologiile moderne, fapt datorită căruia asigură confort la purtare și se potrivește ideal cu outfit-urile sport și cu cele de fiecare zi.

Partea superioară cu profil redus este confecționată din materiale rezistente și respirabile, mai exact din material textil și sintetic, iar șireturile garantează o potrivire ideală în funcție de propriile preferințe. Apropo de exteriorul caracteristic al încălțămintei... ar fi imposibil să nu menționăm că sistemul solid de înșiretare este asemănător coastelor, iar lateralele imită plămânii, ceea ce conferă produsului un caracter unic.

Pantofii sport Nike Air Max VG-R cu siguranță vor fi pe placul persoanelor care apreciază lejeritatea de fiecare zi. În interior se află căptușeala moale și plăcută la atingere, care protejează eficient piciorul împotriva bătăturilor. Încălțămintea este completată de talpa intermediară flexibilă, realizată din spumă amortizantă și se sprijină pe talpa exterioară din cauciuc, care garantează aderență și rezistență.

Designul inspirat din mașinile de curse și tehnologiile care sporesc confortul la purtare

Încălțămintea Air Max VG-R, așa cum sugerează și numele, este completată de tehnologia Nike Air sub forma unei perne de aer care se află între straturile tălpii. Aceasta este responsabilă pentru flexibilitatea la fiecare pas și amortizarea excelentă a șocurilor pe orice suprafață. În plus, sistemul Nike Air reduce semnificativ greutatea pantofului fără a-i limita funcționalitatea, fapt datorită căruia modelul este mai bun (de exemplu asigură confort la purtate în timpul competițiilor sportive).

Așadar, dacă ești în căutarea unei perechi de încălțăminte lifestyle, care să fie perfectă nu numai pentru activitățile de fiecare zi, ci și în timpul antrenamentelor de alergare, atunci răsfoiește oferta de pantofi sport Nike Air Max VG-R pentru femei și bărbați, disponibilă la 50 style!