BENEFICII

extra reducere 10%
la primele cumpărături

informații despre reduceri, promoții și oferte speciale

informații despre
cele mai noi colecții

cu siguranță nu vei rata
începutul reducerilor

Cum să te abonezi la newsletter?

Foarte simplu!

1. Completează formularul de pe pagină, furnizând datele solicitate. Pe adresa de e-mail specificată înformular îți vom trimite un link de confirmare a abonării la newsletter.

2. Dă click pe „Activează newsletter-ul” pentru a confirma abonarea.

3. Vei găsi codul de reducere de 10% în următorul e-mail sau pe pagina spre care vei fi redirecționat când vei face click pe link-ul de confirmare.

4. Codul este valabil timp de 48 de ore din momentul confirmării abonării la newsletter. Reducerea este valabilă o singură dată pe 50style.ro și nu se cumulează cu alte oferte și promoții.

Prin abonarea la newsletter, declari că ești de acord să primești informații comerciale și de marketing. Detalii în regulamentul și în politica de confidențialitate a magazinului online.

*Reducerea este valabilă o singură dată și nu poate fi cumulată cu alte oferte și promoții. Codul este valabil doar pe 50style.ro, timp de 48 de ore din momentul confirmării abonării la newsletter.

Questions & answers:

Ce să fac dacă nu am primit link-ul de confirmare pe e-mail?

Întregul proces poate dura până la 5 ore. Dacă a expirat acest termen și tot nu ai primit e-mail-ul, verifică secțiunea SPAM și tab-ul OFERTE. Dacă nici acolo nu găsești e-mail-ul de confirmare, te rugăm să completezi din nou formularul sau să contactezi Serviciul Relații Clienți.

Cât timp este valabil codul de reducere?

Codul de reducere este unic și este valabil timp de 48 de ore de la primire.

Codul de reducere pentru abonarea la newsletter se cumulează cu alte promoții?

Din păcate nu. Reducerea pentru abonarea la newsletter nu se cumulează cu alte oferte și promoții. Dacă vrei să beneficiezi de alte oferte speciale poți comanda separat produsele respective.

De ce a crescut prețul produsului după introducerea codului de reducere?

Probabil produsul ales de tine face parte dintr-o promoție cu oreducere mai mare decât cea pentru abonarea la newsletter. Pentru a reveni la promoția dorită, goleștememoria cache a browser-ului sau plasează comanda, folosind modul incognito. Află cum poți lansa modulincognito în Chrome, Firefox și Microsoft Edge.

Mă pot dezabona de la newsletter?

Bineînteles. Dacă decizi să te dezabonezi de la newsletter, o poțiface prin intermediul link-ului pentru dezabonare automată, pe care îl găsești în partea de jos a fiecăruie-mail.