Încălțăminte casual

(6)

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 6 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Gen

Brand

Mărime

    Mai puține Mai multe

Tip

Sezon

Culoare

Închidere

Material

În acest moment vezi: Încălțăminte casual
Modele Încălțăminte casual în ofertă: 6

Pantofi casual în funcție de gen:

Pentru bărbați
Pentru copii

Încălțăminte casual în funcție de tip:

Sub gleznă
Peste gleznă

Încălțăminte casual în funcție de sezon:

All seasons
De vară

Înapoi la categoria: Încălțăminte

Mărimi

41 42 43 44 45

149,99 LEI

119,99 LEI

Mărimi

22

Mărimi

22 23

Mărimi

22 23

149,99 LEI

89,99 LEI

Mărimi

22 23

Mărimi

22 23

Mărimi

22

149,99 LEI

89,99 LEI

Mărimi

22 23

Mărimi

22 23

Mărimi

22

149,99 LEI

89,99 LEI

Mărimi

36 38

Mărimi

36

279,99 LEI

149,99 LEI

Mărimi

36

Mărimi

36 38

279,99 LEI

99,99 LEI

Rezultate pe pagina

din 6 produse

Pagină

din 1

Încălțăminte casual

Pentru persoanele, care își compun garderoba pe baza a două criterii: confort și eleganță, o alegere excelentă o reprezintă încălțămintea din categoria casual, care conferă un aspect deosebit ținutelor de fiecare zi.

O astfel de încălțăminte este potrivită pentru mersul la serviciu. Poate fi asortată cu blugi, fuste, cămăși, topuri, tunici și tricouri. O poți purta la petreceri sau în timpul unei plimbări de weekend. Pantofii casual sunt realizați de producătorii de îmbrăcăminte și accesorii sport, precum marca Salomon, însă deseori fac parte din portofoliul brandurilor axate pe moda urbană. Un astfel de exemplu este firma Confront, care are în ofertă diferite propuneri de pantofi casual, inclusiv încălțăminte concepută pentru navigație. Colecțiile de încălțăminte în stil casual includ, de asemenea, pantofi pe gleznă confecționați din piele și prevăzuți cu șireturi. În ultima vreme, aceștia sunt purtați foarte des cu blugii care au tivul răsucit.

Un exemplu foarte bun îl reprezintă încălțămintea Feewear în versiunea pentru femei și Confront în versiunea pentru bărbați. Încălțămintea casual reprezintă o combinație de stiluri diferite. Uneori o întâlnești sub forma modelelor elegante de pantofi sport. Există și situația inversă – când pantofii trebuie să se asemene până într-un anumit punct cu încălțămintea sport. Însă, întotdeauna, pantofii casual trebuie să fie confortabili și în același timp eleganți. Nu sunt dedicați persoanelor, care caută încălțăminte de ocazie, potrivită pentru costume elegante și nici acelora, care caută pantofi obișnuiți.

În plus, încălțămintea casual este mereu la curent cu cele mai noi trenduri, ceea ce o diferențiază de încălțămintea clasică, creată în stil tradițional. De fapt, pantofii casual sunt un clasic în ediție modernă. Dacă ești în căutarea unor pantofi din această categorie, merită să răsfoiești oferta magazinului nostru online 50style.ro. Gama bogată de încălțăminte, cele mai noi modele, brandurile renumite, descrierile complete, dar mai ales, posibilitatea de a face cumpărături simplu și rapid – pentru toate acestea poți conta pe noi.

Încălțăminte casual în funcție de brand:

Încălțăminte casual în funcție de culoare: