Ghete fotbal

(2)

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 2 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Gen

Brand

Mărime

Tip

Culoare

Material

În acest moment vezi: Ghete fotbal
Modele Ghete fotbal în ofertă: 2

Ghete de fotbal

Ești un fan al fotbalului, dar interesul tău pentru această disciplină sportivă nu se limitează doar la susținerea echipei pe stadion și la urmărirea meciurilor transmise la televizor? Îți place să joci fotbal cu prietenii? Sau poate te lupți să urci o nouă treaptă în cariera ta sportivă? Confortul și siguranța pe teren pot fi garantate de ghetele de fotbal profesionale, confecționate din materiale atent selecționate, la baza cărora stau soluțiile tehnologice inovatoare și de încredere. În magazinul online 50style.ro găsești o gamă largă de ghete de fotbal, oferite de producători cu renume, precum Nike, adidas, Umbro sau Lotto.

Îți punem la dispoziție atât ghete pentru fotbalul de sală, cât și ghete destinate jocului pe suprafețele din iarbă naturală. Toate produsele din gama noastră se remarcă prin calitatea ridicată și finisajul precis. Construcția modelelor respective asigură piciorului stabilitate, aderență la sol și posibilitatea de a face mișcări bruște sau de a schimba direcția mișcării. Completează-ți echipamentul de fotbal și profită de avantajele oferite de o încălțăminte aleasă corespunzător. Simte-te pe teren ca un adevărat star din lumea fotbalului.

Ghete fotbal în funcție de gen:

Pentru bărbați
Pentru copii

Ghete fotbal în funcție de tip:

Futsal
Turf
Crampoane
Crampoane cu filet

Vezi cele mai cunoscute colecții de Ghete fotbal:

adidas Predator
Nike Vaporx
Nike Phanotom
adidas Nemeziz
Lotto LZG 700

Înapoi la categoria: Încălțăminte

Mărimi

36 36 2/3 37 1/3 38 38 2/3

199,99 LEI

179,99 LEI

Mărimi

38

219,99 LEI

69,99 LEI

Rezultate pe pagina

din 2 produse

Pagină

din 1

Ghete de fotbal

În ciuda trecerii timpului, fotbalul rămâne în continuare una dintre cele mai populare discipline sportive. Meciurile de fotbal se desfășoară la diferite niveluri, începând de la competițiile școlare sau de amatori și terminând cu campionatele profesionite.

Toți aceia, care doresc să-și cumpere încălțăminte de fotbal au la dispoziție o gamă largă de branduri și modele. Deși ni se pare că toate ghetele de fotbal sunt la fel, în realitate sunt foarte diferite una de cealaltă. Nu toate ghetele sunt potrivite pentru gazon natural, unele sunt create pentru suprafețe artificiale, altele, în schimb, pentru fotbalul de sală. Același lucru este valabil și în cazul tehnologiei de fabricație a încălțămintei pentru fotbal. Încălțămintea este prevăzută cu crampoane, care diferă în funcție de tipul de gheată. Tălpile anumitor ghete și, implicit, crampoanele sunt fixe (nedetașabile). Alte ghete, în schimb, au crampoane înșurubabile, care se pot detașa și înlocui. Forma pantofului este, de asemenea, un alt parametru prin care diferă ghetele de fotbal. Modelul trebuie ales corespunzător în funcție de cum ai piciorul: normal, lat sau îngust.

Este foarte importantă alegerea corespunzătoare a ghetei de fotbal, deoarece ajustarea perfectă pe picior asigură confort optim, control și un simț excelent al mingii. O încălțăminte aleasă corect garantează, de asemenea, protecție piciorului, articulațiilor și mușchilor. Merită să achiziționezi ghete de fotbal de la branduri de încredere, precum Umbro sau adidas indiferent că joci fotbal amator sau profesionist. Încălțămintea oferită de mărcile cu renume te protejează împotriva bătăturilor și leziunilor, iar în plus ai siguranța faptului că acești pantofi sport nu se vor uza după câteva meciuri și antrenamente.

Ghetele de fotbal din portofoliul brandurilor cunoscute sunt deseori prevăzute cu sisteme, datorită cărora ai parte de cea mai bună aderență la sol, stabilitate la fiecare pas, amortizare excelentă și control ridicat asupra mingii. Cele mai bune modele ale acestui tip de încălțăminte sunt disponibile în oferta bogată a magazinului nostru online. Produsele atent selecționate sunt confecționate din materiale rezistente, de cea mai înaltă calitate. Aici găsești ghete pentru fotbalul de sală, ghete cu crampoane și ghete destinate jocului pe suprafețele din iarbă naturală. Acestea sunt oferite de producători precum Umbro, Lotto și Nike. În afară de valorile funcționale, pantofii sport atrag și prin aspectul aparte – modelul deosebit cu siguranță îi va încânta pe toți pasionații de fotbal.