Ghete, Pantofi

(4)

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 4 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Gen

Brand

Mărime

Culoare

Închidere

Material

În acest moment vezi: Ghete
Modele Ghete în ofertă: 4

Mărimi

36

319,99 LEI

197,99 LEI

Mărimi

44 45 46

Mărimi

44

319,99 LEI

143,99 LEI

Mărimi

44 45 46

Mărimi

44

319,99 LEI

143,99 LEI

Mărimi

43

349,99 LEI

139,99 LEI

Rezultate pe pagina

din 4 produse

Pagină

din 1

Ghete pentru drumeție

Dacă ești în căutarea unor ghete pentru sezonul toamnă-iarnă, trebuie să ții cont de mai mulți factori importanți. Încălțămintea potrivită pentru lunile friguroase trebuie să fie atât atractivă din punct de vedere estetic, cât și funcțională. Dacă pentru tine contează designul, care atrage privirile și soluțiile practice, care să te protejeze împotriva condițiilor atmosferice, atunci cea mai bună alegere o reprezintă ghetele pentru drumeție.

Partea superioară rezistentă

Ghetele pentru drumeții au partea superioară atent confecționată. Producătorii cunoscuți apelează de cele mai multe ori la materiale impermeabile, precum piele naturală cu cereale integrale sau materiale sintetice special alese, datorită cărora apa nu pătrunde în interiorul încălțămintei. Ghetele pentru hiking au diferite forme, însă modelele recomandate cel mai des sunt cele cu partea superioară alungită. Gulerul înalt protejează împotriva frigului, vântului și precipitațiilor atmosferice, iar în plus reduce riscul de rănire în zona gleznei în timpul drumețiilor pe munte sau pe durata plimbărilor prin pădure, în special pe teren denivelat.

Talpa solidă

Un alt element caracteristic al ghetelor pentru drumeții este talpa solidă. De cele mai multe ori este realizată dintr-un strat gros de cauciuc, care rezistă la abraziune și garantează aderență pe diferite tipuri de suprafețe. Talpa încălțămintei este completată de banda de rulare, la fel de importantă ca stratul de cauciuc.

Ghete în diferite culori

În magazinul 50style, ghetele pentru drumeții sunt disponibile în mai multe culori. Atât fanii clasicului, care vor să-și completeze garderoba cu încălțăminte outdoor de culoare neagră, maro și bej, cât și toți aceia, care preferă soluțiile neconvenționale și mizează pe nuanțele de bordo sau gri deschis vor găsi ceva care să le placă.