Costume de baie

(0)

Schimbă conținutul frazei căutate.
Folosește mai puţine filtre, selectează-le doar pe cele mai importante.

înapoi

Peste 100 de modele pentru bărbați și femei - costume de baie disponibile la 50 style

Ești în căutarea unui costum de baie pentru femei sau bărbați, care să fie perfect pentru vacanțe, saună, piscină sau sporturile acvatice? Excelent, pentru că în magazinul nostru online a apărut cea mai nouă colecție de costume de baie!

Ți-am pregătit o varietate de modele de damă întregi sau formate din două piese, șorturi de baie pentru bărbați, pantaloni scurți de baie și articole lejere aparținând brandurilor de top, precum Lotto, Nike, Umbro, UP8 și Lonsdale.

Care sunt cele mai populare costume de baie din acest sezon?

Este imposibil să nu observăm faptul că în ultimele sezoane produsele în stil minimalist cuceresc lumea modei - nici acest an nu este diferit! Minimalismul deosebit, culorile atrăgătoare și modelele interesante sunt cele mai populare. Costumele de baie pentru femei decorate cu multe elemente au fost înlocuite de cele în culori subtile, completate de imprimeuri delicate, dar asta nu înseamnă că sunt plictisitoare și neatrăgătoare. Dimpotrivă - datorită croielii originale, care scoate în evidență silueta feminină, îți poți găsi modelul ideal. Acest lucru ne este confirmat de costumul de baie întreg Lotto Molveno pentru femei, confecționat din material și decorat cu dungi în culori alb-albastru, care fac trimitere la stilul marinăresc. Deși acesta poate părea simplu, este completat de decupajul adânc cu șnururi pe spate și de tăietura mică sub bust, decorată cu franjul contrastant în nuanță de roșu.

În cazul modelelor pentru bărbați, multe colecții ale brandurilor sport ies în evidență prin culorile vii și intense (cum ar fi nuanța modernă de portocaliu a șorturilor de baie Nike Essential) De asemenea, combinațiile contrastante ale produselor mărcii italiene Lotto, disponibile în magazinul nostru online, reprezintă o alegere interesantă.

Ești curios ce costume de baie poți găsi la 50 style? Răsfoiește oferta noastră și pregătește-te chiar acum pentru vacanțele de vară sau completează-ți garderoba pentru sezonul călduros! Trendurile excelente te așteaptă! ;)

Costume de baie în funcție de brand:

Vezi ghiduri similare: