Cum se curăță încălțămintea albă

Cum se curăță încălțămintea albă?


Pantofii sport de culoare albă sunt super moderni și se potrivesc excelent cu multe ținute vestimentare. Mizează pe produsele de curățare profesională pentru ca să te poți bucura un timp îndelungat de albul strălucitor.


Nepieritor și mereu în pas cu cele mai noi trenduri

Această nuanță nu va ieși niciodată din modă. Este o culoare universală, potrivită pentru orice ocazie. Persoanele cu tenul deschis la culoare pot miza pe accesoriile în nuanță de alb. Persoanele cu tenul măsliniu sau cele bronzate pot purta alb din cap până în picioare. Încălțămintea albă reprezintă un hit de câteva sezoane încoace și se asortează excelent cu ținutele pentru femei, bărbați și copii. Cum să o îngrijești și cum să o cureți pentru a-i păstra culoarea?


În fiecare zi, nu doar de sărbători

Cel mai important lucru și absolut necesar - regularitatea. Dacă nu ai grijă de încălțămintea ta și uiți să o cureți săptămâni întregi la rând, va fi destul de greu să revii la culoarea inițială. Îndepărtează imediat orice tip de murdărie, pete sau noroi.


Reebok Royal Glide

Vrei ca încălțămintea ta de culoare albă să arate așa? Nu uita de curățarea sistematică!


Agentul de curățare trebuie ales corespunzător în funcție de materialul din care sunt confecționați pantofii sport. Pentru încălțămintea din materiale textile și sintetice, se utilizează alte preparate decât cele destinate curățării pantofilor din piele sau piele întoarsă.


Șampon pentru... curățarea încălțămintei

Pe piață există numeroase produse de îngrijire a pantofilor și a accesoriilor din piele. Un preparat universal și eficient este șamponul. Cum se folosește? Se ia o cârpă umedă și se curăță ușor suprafața pantofului. După aceea se aplică șamponul uniform pe întreaga suprafață. Freacă delicat zonele murdare cu o cârpă până când dispar petele. După câteva minute șterge restul de șampon și lasă încălțămintea să se usuce. Dacă în continuare rămâne la fel de murdară, repetă iar aceiași pași.


A doua șansă la viață!

Un alt produs de îngrijire a încălțămintei este restauratorul de culoare. Datorită șamponului și altor agenți de curățare, încălțămintea își păstrează aspectul impecabil pe termen lung, însă restauratorul este folosit pentru a restabili și a fixa culoarea. Mulți pantofi albi sunt dificili de îngrijit, deoarece devin gri (partea superioară) sau se îngălbenesc (talpa de cauciuc a tenișilor albi). Într-o astfel de situație, cel mai bine este să folosești un restaurator eficient.


Bucură-te de albul impecabil

Pe piață există multe produse de recondiționare, potrivite pentru pantofi de orice culoare. Alege-l în funcție de culoarea încălțămintei tale. Poți miza pe un preparat sub formă de spray sau poți alege o perie pentru o aplicare precisă. Agentul își schimbă culoarea, așadar testează-l pe o zonă mai puțin vizibilă a pantofului sau pe o încălțăminte mai veche, pe care nu o mai folosești. În afară de faptul că pantofii tăi își vor recăpăta culoarea, restauratorul maschează zgârieturile și defectele minor. Folosește produsul în mod regulat, iar încălțămintea ta va arăta ca nouă.