Ghiduri

Pantalonii chino, care își au originea în stilul preppy al anilor ‘50, sunt astăzi printre cele mai populare modele de pantaloni pentru bărbați.

Continuă să citești...

Pantofii din piele se potrivesc oricărui stil, dar pentru a ne bucura cât mai mult timp de ei, trebuie să-i îngrijim corespunzător. Îngrijirea pantofilor din piele naturală nu înseamnă doar curățarea sau îndepărtarea murdăriei, ci și o impregnare adecvată. În plus, nu trebuie să uităm că producătorii folosesc diferite tipuri de piele la crearea încălțămintei, care, la rândul său, poate necesita diverse activități de curățare și măsuri de protecție.

Continuă să citești...

Afară apar primii fulgi de nea, iar termometrul indică temperaturi sub zero grade? Este timpul pentru cele mai călduroase haine! Geaca, căciula, mănușile și fularul vor fi aliații tăi principali în lupta cu frigul. Iarna, este foarte importantă încălțămintea pe care o porți – fiind în contact cu pământul înghețat sau înzăpezit, aceasta trebuie să asigure picioarelor protecție la cel mai înalt nivel. Ce încălțăminte de iarnă să alegi?

Continuă să citești...

Fitness-ul nu este un sport complicat și poate fi practicat de oricine, ceea ce reprezintă un avantaj.

Continuă să citești...

Mijlocul lunii noiembrie este momentul potrivit ca să-ți pregătești încălțămintea și garderoba de iarnă.

Continuă să citești...

Te întrebi cum să supraviețuiești iarna? Poți să hibernezi ca ursul. Dar dacă nu ai atâtea zile de concediu oferite de companie, va trebui să te confrunți cu această perioadă a anului.

Continuă să citești...

Pantofii sport de culoare albă sunt super moderni și se potrivesc excelent cu multe ținute vestimentare.

Continuă să citești...

Atunci când decidem să cumpărăm prima pereche de pantofi sport, pe lângă brandul și culoarea care ne place, prețul este un element extrem de important.

Continuă să citești...