Sandale damă

(3)

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 3 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Brand

Mărime

Culoare

Închidere

Talpă

Material

În acest moment vezi: Sandale femei
Modele Sandale damă în ofertă: 3

Înapoi la categoria: Încălțăminte damă

Mărimi

36,5 38 39

329,99 LEI

199,99 LEI

Mărimi

38

219,99 LEI

107,99 LEI

Mărimi

36 37 38

209,99 LEI

71,99 LEI

Rezultate pe pagina

din 3 produse

Pagină

din 1

Sandale sport pentru femei

Vara se apropie, asta înseamnă că este timpul să-ți alegi sandalele de damă potrivite. În fiecare sezon, brandurile cunoscute oferă multe modele interesante. Sandalele ușoare și aerisite pentru femei în primul rând trebuie să asigure confort deplin în zilele călduroase.

Sandalele adaptate nevoilor tale

Întotdeauna trebuie să ai mai multe perechi de încălțăminte de vară, în funcție de locul în care le porți. Sandalele pentru femei cu talpă plată, confecționate dintr-un amestec de materiale sintetice, sunt ideale pentru mersul la plajă. Datorită acestui fapt, acest accesoriu vestimentar este rezistent la contactul cu apa. Pentru ieșirile în oraș este mai bine să alegi sandale din material textil sau piele naturală, care să împiedice apariția bătăturilor dureroase. În zilele călduroase, este de preferat să renunți la tocuri, în special pentru că acestea obosesc picioarele. Cu toate acestea, dacă ți-ar plăcea să fii mai înaltă cu câțiva centimetri – alege sandalele cu platformă.

Modernă pe durata verii

În cele mai recente colecții ale brandurilor cunoscute găsești încălțăminte nu numai extrem de confortabilă, ci și ideală pentru a-ți scoate în evidență piciorul frumos. Întotdeauna trebuie să fii sigură, că din garderoba ta nu lipsesc pantofii de plajă, sandalele elegante și încălțămintea cu talpă plată într-o culoarea universală.

Sandale damă în funcție de brand:

Sandale damă în funcție de culoare: