Ghete damă

(1)

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 1 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Brand

Mărime

Culoare

Închidere

Material

În acest moment vezi: Ghete femei
Modele Ghete damă în ofertă: 1

Înapoi la categoria: Încălțăminte damă

Mărimi

36

319,99 LEI

219,99 LEI

Rezultate pe pagina

din 1 produse

Pagină

din 1

Ghete pentru femei

Dacă este vorba de toamnă sau iarnă, ghetele caracterisce pentru femei sunt o alegere ideală în această perioadă. Talpa aderentă garantează amortizarea perfectă pe suprafețele alunecoase, iar partea superioară protejează piciorul împotriva frigului și a ploii. Datorită acestor ghete nu îți va lipsi confortul în timpul mersului, iar tu cu siguranță vei aprecia universalitatea lor și stilul deosebit!

Ghete pentru femei – pe care le vei alege?

Acest tip de încălțăminte este prezent în oferta multor mărci, dar ghetele pentru femei de la Feewear merită o atenție deosebită. Datorită calității ridicate a finisajului, încălțămintea este extrem de practică. Talpa flexibilă cu cusături speciale garantează o bună aderență la sol. Aceasta face față frigului mai ales iarna și toamna! Partea superioară este confecționată din piele naturală și sintetică de înaltă calitate. Materialele folosite pentru confecționarea modelului sunt foarte rezistente la umiditate și oferă protecție împotriva scăderii drastice a temperaturii. Interiorul încălțămintei este completat de căptușeala moale, care asigură piciorului un mediu proaspăt. Datorită acestor ghete pentru femei poți parcurge cu succes mai mulți kilometri în condiții meteorologice dificile și pe orice suprafață!

Ghete pentru femei - cum se poartă?

De multă vreme ghetele se bucură de o mare popularitate. Încălțămintea este apreciată nu numai de femeile care aleg confortul total atunci când vine vorba de ținutele vestimentare, ci și de bloggerii, fashioniștii și celebritățile, care cu succes sparg convențiile în modă. Ghetele pentru femei arată foarte bine într-o combinație clasică cu blugi și geci de puf, dar se vor potrivi și cu ținute mai îndrăznețe, precum rochii vaporoase cu flori, cojoace, colanți și pulovere tip tunică. Aceasta încălțăminte este cea mai confortabilă pentru sezonul toamnă-iarnă și poate fi asortată exact așa cum îți place!