Veste damă

(2)

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 2 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Mărime

Brand

Culoare

Tip

În acest moment vezi Veste damă
Modele Veste femei din ofertă: 2

50style – Descrierea colecției cu veste de damă

Seri răcoroase de vară? Jogging? Antrenament la fotbal? Foc de tabără cu prietenii? Sau poate o petrecere de familie în curte? Când temperatura începe să scadă trebuie să te asiguri că ai la îndemână haina potrivită… Acesta este momentul ideal pentru a scoate din dulap vesta ușoară, care te protejează de frig! Vesta de damă este soluția ideală în perioada de tranziţie dintre anotimpuri, când e prea cald pentru a purta o jachetă, dar temperaturile sunt mai scăzute decât în timpul zilei.

Datorită croielii lejere, pe care o are vesta de la Feewear te poți bucura de libertate de mișcare, iar gluga încăpătoare îți asigură protecție și confort de fiecare dată când ai nevoie. Modelul este prevăzut cu buzunare laterale, în care îți poți încălzi mâinile sau îți poți ține lucrurile de care ai cea mai mare nevoie și pe care vrei să le ai tot timpul la îndemână.

Veste damă în funcție de tip:


Cu Glugă

Înapoi la categoria: Îmbrăcăminte damă

Mărimi

XS M XL

Mărimi

XS

179,99 LEI

116,99 LEI

Mărimi

XS M XL

Mărimi

XS

179,99 LEI

116,99 LEI

Rezultate pe pagina

din 2 produse

Pagină

din 1

Veste de damă

Vestele de damă sunt cea mai bună propunere pentru femeile active. Reprezintă alegerea ideală pentru escapadele în afara orașului, dar și pentru plimbările în aer liber. Vestele de damă se remarcă prin funcționalitatea ridicată. Totodată, reprezintă o alternativă excelentă la gecile clasice.

Cele mai bune veste de damă la 50style

Magazinul nostru îți pune la dispoziție diferite culori și modele interesante. Fiecare model disponibil pe 50style se distinge prin finisajul de înaltă calitate și atenția sporită la detalii. Astfel poți avea siguranța că produsul ales va corespunde în totalitate așteptărilor tale.

Veste potrivite pentru anotimpurile calde

Vestele de damă sunt o soluție ideală în sezonul primăvară-vară. Vino în magazinele 50style.ro sau intră pe 50style.ro și alege-ți modelul preferat.

Veste de damă în funcție de brand:

Veste de damă în funcție de culoare:

Vezi ghiduri similare: