Portofele damă

(2)

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 2 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Brand

Culoare

În acest moment vezi Portofele damă
Modele Portofele femei în ofertă: 2

Înapoi la categoria: Accesorii damă

Mărimi

ONE SIZE

Mărimi

ONE SIZE

Rezultate pe pagina

din 2 produse

Pagină

din 1

Portofele pentru femei

Potofelul practic ar trebui să încapă atât într-un buzunar, cât și într-o geantă. Cum să alegi modelul potrivit, care nu numai să arate frumos, dar să fie și practic?

Carduri, bancnote și monede – ce mai avem în portofel?

Portofelele pentru femei ar trebui să conțină toate cardurile necesare pentru plată și de loialitate, precum și cele mai importante documente. Atunci, când alegi modelul perfect, merită să fii atentă la numărul de spații. Un buzunar separat pentru mărunțiș este, de asemenea, util. Nu uita nici de faptul că fermoarul portofelului trebuie să fie solid.

Un accesoriu elegant

Portofelele pentru femei ar trebui să aibă un aspect aparte. Datorită designului modern și culorilor deosebite, portofelul este nu numai un accesoriu practic, ci și elegant în același timp. Asortarea portofelului cu o geantă sau o încălțăminte deosebită îți va schimba look-ul într-unul modern. În oferta magazinului 50style găsești cele mai bune portofele pentru femei de la branduri cunoscute. Diversitatea culorilor și varietatea formelor cu siguranță atrag atenția oricărei femei, aflate în căutarea modelului perfect, care să corespundă așteptărilor ei.

Portofele damă în funcție de brand:

Portofele damă în funcție de culoare:

Vezi ghiduri similare: