Căciuli damă

(27)

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 27 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Brand

Culoare

    Mai puține Mai multe

Sudėtis

În acest moment vezi: Căciuli damă
Modele Căciuli femei în ofertă: 27

Căciuli de iarnă pentru femei

În sezonul toamnă-iarnă, merită să ai grijă de confortul termic. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să te asiguri că garderoba ta este echipată în mod corespunzător. În anotimpurile mai reci, în afară de gecile călduroase și cizmele groase, ar trebui să îți faci loc și pentru căciulile de iarnă.

Căciuli călduroase cu ciucure

Dacă îți place să ieși în evidență, mizează pe căciulile cu ciucure de iarnă pentru femei. O astfel de căciulă poate deveni un accesoriu de bază pentru outfit-urile de toamnă-iarnă. Datorită materialelor potrivite, produsul oferă confort termic, iar ciucurele poate fi cireașa de pe tort. Dacă îți alegi eșarfa asortată la culoare cu căciula, obții o ținută vestimentară universală, care nu numai că îți asigură căldură, dar și un look deosebit. Acest tip de căciuli de iarnă pentru femei îți sunt oferite, printre altele, de brandul Feewear.

Minimalismul interesant

Iubitorii de accesorii subtile pot alege să cumpere căciuli de iarnă pentru femei în stil minimalist. Culori neutre, inserții suplimentare - așa se caracterizează căciulile de damă destinate fanelor designului minimalist.

Un accesoriu pentru outfit-urile sport

Fiecare producător de îmbrăcăminte sport oferă căciuli de iarnă pentru femei. Prin urmare, iubitorii activităților fizice vor găsi cu ușurință ceva interesant și care să le placă în oferta magazinului 50style.ro. Ținuta vestimentară în stil sport poate fi completată perfect de căciulile de iarnă pentru femei, cu logo-ul brandurilor cunoscute și apreciate, precum Nike, Umbro sau adidas.

Înapoi la categoria: Accesorii damă

39,99 LEI

29,99 LEI

Mărimi

ONE SIZE

29,99 LEI

22,99 LEI

Mărimi

ONE SIZE

29,99 LEI

22,99 LEI

29,99 LEI

19,99 LEI

29,99 LEI

17,99 LEI

29,99 LEI

17,99 LEI

29,99 LEI

19,99 LEI

29,99 LEI

17,99 LEI

29,99 LEI

22,99 LEI

29,99 LEI

17,99 LEI

29,99 LEI

19,99 LEI

Mărimi

ONE SIZE

24,99 LEI

14,99 LEI

Mărimi

ONE SIZE

Mărimi

ONE SIZE

39,99 LEI

24,99 LEI

Mărimi

ONE SIZE

Mărimi

ONE SIZE

39,99 LEI

24,99 LEI

39,99 LEI

24,99 LEI

29,99 LEI

17,99 LEI

Mărimi

ONE SIZE

29,99 LEI

17,99 LEI

Mărimi

ONE SIZE

29,99 LEI

19,99 LEI

34,99 LEI

19,99 LEI

29,99 LEI

17,99 LEI

29,99 LEI

17,99 LEI

Mărimi

ONE SIZE

69,99 LEI

19,99 LEI

Mărimi

ONE SIZE

59,99 LEI

14,99 LEI

Rezultate pe pagina

din 27 produse

Pagină

din 1

Mizează pe confortul termic, datorită căruia vei uita ce înseamnă frigul

Vremea de afară e tot mai rece și te-a convins că a venit timpul să-ți cumperi o nouă căciulă de iarnă, care să-ți asigure nu numai o protecție eficientă împotriva temperaturilor scăzute, ci și un look modern care să-ți completeze perfect ținutele în sezonul toamnă-iarnă? Nu știi la ce trebuie să acorzi atenție atunci când îți alegi căciula de iarnă? Imediat va deveni totul mai limpede.

Cu toate că aspectul este foarte important, în comparație cu caracterul practic va ocupa locul al doilea. Atunci când alegi un anumit model de căciulă pentru femei, merită să acorzi atenție în primul rând compoziției materialelor din care este confecționat. De cea mai mare popularitate (și pe bună dreptate) se bucură modelele fabricate din acril, bumbac și polar, care prezintă anumite avantaje.

  • Căciulile de iarnă confecționate din bumbac cu siguranță vor fi pe placul iubitorilor de căldură, care apreciază accesoriile vestimentare lejere și plăcute la atingere. Căciulile din bumbac pot fi asortate ușor atât cu un palton lung din lână, cât și cu o geacă din puf sau o vestă oversize călduroasă.
  • Căciulile de iarnă din lână sunt o propunere ideală pentru toate femeile aflate în căutarea unor accesorii de iarnă, care să se remarce prin proprietățile lor termoizolatoare, să lase pielea să respire și să completeze perfecte ținuta vestimentară în sezonul friguros.
  • Căciulile pentru femei din acril se remarcă prin rezistența extraordinară și flexibilitatea excelentă, datorită cărora nu trebuie să-ți faci griji cu privire la faptul că modelul și-ar putea pierde forma inițială. O altă veste bună referitoare la acest tip de căciulă este că faptul că nu irită pielea și nu provoacă mâncărimi.

Unde se găsesc cele mai moderne căciuli de iarnă ale sezonului?

O ofertă bogată de căciuli de iarnă pentru femei (și nu numai), aparținând brandurilor sport renumite, te așteaptă în magazinul 50 style.

Printre variantele de tip beanie, disponibile la noi, se află căciuli clasice de iarnă, căciuli cu ciucure, căciuli groase cu marginea pliată, precum și multe alte modele interesante, decorate cu logo-ul brandurilor Nike, Puma, Lotto, adidas, Umbro și Feewear. Indiferent de versiunea pe care o vei cumpăra, poți avea siguranța că produsul ales de tine se remarcă prin cea mai înaltă calitate și oferă un confort excepțional, pe care cu siguranță îl vei aprecia și în sezoanele următoare.

Mizează pe soluțiile de încredere, oferite de cei mai buni producători din industrie și ia-ți chiar astăzi căciula care să-ți completeze perfect outfit-urile de zi cu zi, atât pe cele lejere în stil urban, cât și pe cele mai elegante. La urma urmei, moda te ajută să-ți creezi ținute vestimentare deosebite.

Căciuli damă în funcție de brand:

Căciuli damă în funcție de culoare: