Magazinul online 50style.ro aparține companiei MIG Marketing Investment Group S.R.L., companie înregistrată în România, cu sediul social în București, sector 1, Calea Floreasca nr. 169, Corp P1, Etaj 3, camera 10, biroul 2, secțiunea 2.1, cod poștal: 077190 București, România, înregistrată în Registrul Comertului sub nr.J40/18257/2017, cod unic de înregistrare 38420303.

MIG Marketing Investment Group Ro S.R.L. aparține grupului MIG, originar din Polonia care activează în domeniul îmbrăcămintei și încălțămintei deja de peste 30 de ani. Suntem distribuitorul exclusiv al mărcilor New Era, O'neill, Lotto, Confront, Feewear, up8, Timberland și al multor altora. În prezent, MIG Group pune la dispoziția clienților produse aparținând celor mai cunoscute branduri în peste 300 de puncte de vânzare, atât prin magazinele proprii, cât și printr-o rețea extinsă de franciză și distribuție en-gros. Portofoliul mărcii este format în conformitate cu cele mai noi tendințe ale pieței. Suntem permanent în căutare de noi posibilităţi și noi parteneri pentru a crea cea mai bună ofertă comercială. Datorită efortului depus de întreaga echipă a companiei noastre, am reușit să câștigăm încrederea și aprecierea clienților noștri.

Activitatea MIG Group se bazează pe următoarele valori: deschidere, respect, încredere, responsabilitate, dezvoltare profesională și, cel mai important, satisfacerea clienților. Aceste valori stau la baza succesului nostru. Ne concentrăm pe dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a standardelor noastre și suntem în permanentă căutare de soluții care să-i bucure pe clienții noștri.

înapoi