Despre firmă


Magazinul online 50style.ro aparține companiei Marketing Investment Group S.A. cu sediul în Cracovia (31-871), adresa: Dywizjonu 303 Paw. 1, înscrisă în Registrul Antreprenorilor gestionat de Tribunalul Național de la Judecătoria Kraków-Śródmieście din Cracovia, Departamentul XI Activități Comerciale al Registrului Tribunalului Național, cu numărul KRS 0000521685, cu capital social în valoare de 3.621.529,50 PLN plătit integral, NIF: 675-11 -87-580, REGON: 351469736.    

MIG Group este o companie din Polonia care activează în domeniul îmbrăcămintei și încălțămintei deja de peste 30 de ani. Suntem distribuitorul exclusiv al mărcilor New Era, O'neill, Lotto, Umbro, Confront, Feewear, up8, Timberland și al multor altora. În prezent, MIG Group pune la dispoziția clienților produse aparținând celor mai cunoscute branduri în peste 300 de puncte de vânzare, atât prin magazinele proprii, cât și printr-o rețea extinsă de franciză și distribuție en-gros. Portofoliul mărcii este format în conformitate cu cele mai noi tendințe ale pieței. Suntem permanent în căutare de noi posibilităţi și noi parteneri pentru a crea cea mai bună ofertă comercială. Datorită efortului depus de întreaga echipă a companiei noastre, am reușit să câștigăm încrederea și aprecierea clienților noștri.

Activitatea MIG Group se bazează pe următoarele valori: deschidere, respect, încredere, responsabilitate, dezvoltare profesională și, cel mai important, satisfacerea clienților. Aceste valori stau la baza succesului nostru. Ne concentrăm pe dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a standardelor noastre și suntem în permanentă căutare de soluții care să-i bucure pe clienții noștri.

înapoi