Șlapi copii

(1)

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 1 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Vârstă

Brand

Mărime

Tip

Culoare

Talpă

Material

În acest moment vezi: Șlapi copii
Modele Șlapi copii în ofertă: 1

Șlapi copii în funcție de tip:

Pentru piscină

Vezi cele mai cunoscute colecții de șlapi pentru copii:

Nike Kawa
Nike Kawa Shower

Înapoi la categoria: Încălțăminte copii

Mărimi

36 37,5 38,5 40

129,99 LEI

89,99 LEI

Rezultate pe pagina

din 1 produse

Pagină

din 1

De mers la piscină, la plimbare vara și prin casă

Ți-ai înscris deja copilul la orele de înot? Plănuiești o vacanță cu familia? Sau pur și simplu la auzul cuvintelor „Pune-ți papucii”, cel mic se întoarce în direcția opusă și caută pantofii care îi plac de fapt? Dacă simți că și ție ți se adresează una sau mai multe dintre întrebările de mai sus sau pur și simplu ești în căutarea unor pantofi lejeri și practici pentru copilul tău, care să fie perfecți în zilele cu temperaturi înalte, atunci cu siguranță te va interesa oferta de șlapi și papuci flip-flop pentru copii, disponibilă în magazinul nostru 50style!

Ce șlapi pentru copii merită să cumperi?

Deși pe piață se regăsesc sute (sau poate mii) de modele de șlapi și papuci flip-flop pentru copii, nu putem nega faptul că nu toate merită atenția noastră. Unele dintre ele se disting prin design, dar din păcate nu sunt de calitate, altele însă sunt rezistente, dar culorile nu sunt pe placul celor mici, motiv pentru care nu se grăbesc să le încalțe. Soluția optimă o reprezintă modelele oferite de cei mai renumiți producători de încălțăminte sport, printre care se numără Nike și Umbro. Celebrele branduri îmbină calitatea, funcționalitatea și designul pentru a le asigura micilor exploratori o protecție adecvată, confort în timpul mersului și sprijin la fiecare pas.

Printre variantele disponibile în cea mai nouă colecție a magazinului nostru, găsești modele confecționate din materiale sintetice extrem de rezistente la deteriorare, care sporesc durata de viață a încălțămintei, nu irită pielea delicată a piciorului, iar în același timp împiedică formarea bătăturilor şi a băşicilor. Datorită baretei largi, care în interior este acoperită cu un material plăcut la atingere, nu trebuie să-ți mai faci griji cu privire la stabilitatea corespunzătoare a piciorului. Totodată, talpa din cauciuc îi asigură celui mic sprijin inclusiv pe suprafețele alunecoase.

Vezi ce modele de șlapi și papuci flip-flop pentru copii se regăsesc în oferta magazinului 50 style și alege produsul care îi place cel mai mult copilului tău.

Șlapi copii în funcție de brand:

Șlapi copii în funcție de culoare: