Pantofi New Balance copii

(6)

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 6 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Vârstă

Subcategorie

Mărime

    Mai puține Mai multe

Tip

Sezon

Culoare

În acest moment vezi: Încălțăminte New Balance copii
Modele pantofi New Balance copii în ofertă: 6

Încălțăminte New Balance copii în funcție de vârstă:

Pentru bebeluși
Pentru copii mici
Pentru tineri

Încălțăminte New Balance copii în funcție de tip:

Sub gleznă

Încălțăminte New Balance copii în funcție de sezon:

All seasons
De iarnă

Vezi cele mai cunoscute colecții de pantofi New Balance copii:

New Balance 500
New Balance 515
New Balance 373

Înapoi la categoria: Branduri copii

Mărimi

36 37 37,5 38 38,5

Mărimi

36 37 37,5 38 38,5 39

269,99 LEI

151,99 LEI

Mărimi

28 29 30 30,5 31 33

249,99 LEI

149,99 LEI

Mărimi

38

219,99 LEI

149,99 LEI

Mărimi

21 22,5 23,5

Mărimi

21 22,5 23,5

219,99 LEI

143,99 LEI

Mărimi

21 22,5 23,5

Mărimi

21 22,5 23,5

219,99 LEI

143,99 LEI

Mărimi

36 37 37,5 38 38,5

Mărimi

36 37 37,5 38 38,5 39

269,99 LEI

151,99 LEI

Rezultate pe pagina

din 6 produse

Pagină

din 1

Încălțăminte New Balance pentru copii – gata cu deciziile grele!

Toți părinții știu foarte bine faptul că achiziționarea încălțămintei potrivite pentru copil este uneori o adevărată provocare. Așteptările părinților sunt destul de ridicate, iar nevoile copiilor nu le fac sarcina mai ușoară! Se pot îndeplini cerințele celor mici… în orice anotimp al anului? Răspunsul la această întrebare cu siguranță te va încânta – bineînțeles că se poate! Este suficient să mizezi pe un brand de încredere care a dovedit de nenumărate ori că se pricepe să recunoască nevoile clienților săi și știe cum să le satisfacă așteptările – este vorba despre New Balance. Încălțămintea pentru copii, oferită de acest brand, reprezintă o variantă excelentă, care în mod sigur va fi inclusiv pe placul părinților și juniorilor cu cele mai mari așteptări. Minunat, nu-i așa?

Un efort mare pentru picioarele celor mici

Ce așteptări poți avea de la o încălțăminte pentru copii? Lista cerințe poate fi cu adevărat una lungă, deoarece fiecare copil este diferit și are un stil de viață diferit - este foarte important să ții cont de aceste lucruri. Unii copii sunt preocupați de aspectul exterior încă de la o vârstă fragedă pentru că vor să arate bine și să scoată în evidență faptul că le place moda urbană. Nu ai de ce să suprimi aspirațiile unui tânăr trendsetter și să-i distrugi curiozitatea – dimpotrivă, merită să-l ajuți! Poți face acest lucru cu ajutorul pantofilor sport pentru copii marca New Balance, disponibili în magazinul 50 style. Toate modelele de încălțăminte, printre care se numără sandalele, sneakerșii și ghetele de iarnă pentru copii, au fost proiectate pentru a garanta un look excelent în pas cu cele mai noi trenduri. Designerii știu foarte bine că există și copii extrem de activi – ca argintul viu, dornici să descopere lumea înconjurătoare și să exploreze fiecare colțișor pentru a-și potoli setea de cunoaștere. Aceasta este o inițiativă cu adevărat frumoasă care merită susținută la fiecare pas! Așadar, pantofii sport marca New Balance au fost creați pentru a satisface chiar și cele mai mari așteptări. Încălțămintea brandului garantează o amortizare optimă, se potrivește ideal pe picior și oferă confort pe durata purtării. Un avantaj pe care copiii îl vor observa și siguranță va fi apreciat de părinți este, fără nicio îndoială, rezistența, garantată de materialele de cea mai înaltă calitate, folosite pentru producerea fiecărui model. Nu ți se pare că e încălțămintea ideală?

New Balance pentru copii - stil pe tot parcursul anului!

Dorința de a avea un look excelent este împărtășită atât de copii, cât și de adulți. Așadar nu are nicio importanță vârsta, sexul sau anotimpul! Nu contează dacă e vară, iarnă, primăvară sau toamnă, întotdeauna te vei putea simți confortabil cu ceea ce porți. Oamenii nu se judecă după aspectul fizic, însă știm foarte bine că ținuta vestimentară de fiecare zi care garantează nu numai confort, ci și un look excelent ne permite să pășim cu încredere prin viață. Iar pentru copii acest lucru este și mai important! Noi suntem pregătiți pentru asta – în magazinul 50 style te așteaptă încălțăminte pentru copii marca New Balance, potrivită pentru vară și iarnă, dar și modele cu care poți merge pe tot parcursul anului. Pantofii sport, oferiți de celebrul brand, sunt ideali atât pentru excursii sau vacanțe, cât și pentru mersul la școală sau practicarea sportului preferat. De asemenea, copiii pot merge cu ei la cumpărături, la plimbare cu bicicleta sau pe jos și pentru diferite activități recreative. Un alt avantaj al sneakerșilor marca New Balance pentru copii este universalitatea lor. Rădăcinile sportive ale acestui brand și inspirația din încălțămintea pentru alergare se poate observa în cazul fiecărui model. Acest lucru înseamnă că pantofii sport prezentați sunt ideali atât pentru completarea outfit-urilor sport, cât și a ținutelor casual, cărora le conferă un strop de lejeritate. Așadar, lasă-l pe cel mic să-și aleagă culoarea preferată și să pășească fericit prin viață, descoperind lumea în propriul său ritm. Încălțămintea marca New Balance cu siguranță va ține pasul cu copilul tău!