Accesorii fotbal copii

(0)

Schimbă conținutul frazei căutate.
Folosește mai puţine filtre, selectează-le doar pe cele mai importante.

înapoi

Accesorii de fotbal pentru copii - dezvoltă talentul!

În dezvoltarea talentului sportiv al celor mai mici jucători, determinarea și pregătirea abilităților sunt esențiale. Cu toate acestea, accesoriile care facilitează antrenamentul copilului sunt la fel de importante. Jambierele confortabile, apărătorile solide sau mănușile de portar rezistente - toate acestea pot influența antrenamentul. La urma urmei, este dificil să te concentrezi asupra jocului atunci când ai bătături la picior, mănușile alunecă de pe mâini și apărătorile nu își îndeplinesc rolul. Micul jucător a primit deja accesorii de fotbal în care să poată avea încredere deplină? Dacă nu, citește articolul nostru!

Jambierele de fotbal

În timp ce joci fotbal, picioarele sunt expuse riscului de accidentare, de aceea merită să ai în vedere protecția lor adecvată. Jambierele moi și flexibile, care asigură o potrivire optimă pe picior, sunt esențiale. Aruncă o privire la modelele Lotto Cup Jr și Gol 2017 marca Umbro. Materialul flexibil este plăcut la atingere, iar benzile elastice previn alunecarea șosetei, fără a pune presiune pe picior. Zona întărită a degetelor și a călcâiului garantează rezistență timp de mai multe sezoane la rând, iar combinația de culori interesante va fi pe placul oricărui copil.

Apărători

Cu apărătorile marca Umbro copilul poate face față oricărui meci. Modelul Classico Slip este alegerea perfectă pentru micii jucători. Materialele de înaltă calitate se caracterizează prin ușurința excelentă și amortizarea optimă a șocurilor. Căptușeala moale din material textil te protejează împotriva bătăturilor. Dacă țesătura ușoară și rezistența ideală sunt cele mai importante lucruri pentru tine, atunci alege apărătorile Umbro Veloce Slip. Acestea garantează confort la purtare și o protecție excelentă în timpul meciurilor pe teren, iar datorită benzilor elastice asigură o potrivire perfectă pe picior.

Mănuși de portar

Nu ai timp să faci compromisuri când trebuie să prinzi mingea rapid! De aceea, merită să iei în considerare mănușile de portar rezistente, care garantează o potrivire optimă pe mână. Așa se caracterizează, de exemplu, modelul Nike Nk Gk Match, care oferă un control mai bun asupra mingii. Acest accesoriu de fotbal este prevăzut cu prindere tip velcro la încheietura mâinii, iar în interior se află spuma din latex, care amortizează șocurile și garantează prinderea corespunzătoare a mingii. O altă propunere interesantă o reprezintă mănușile Umbro Classico Glove, care se ajustează ideal pe mână și sunt completate de stratul antiderapant. Exteriorul este prevăzut cu elemente sintetice care reduc riscul de rănire. Toate aceste caracteristici te vor ajuta să câștigi fiecare meci!

Calitatea este esențială - accesoriile de fotbal ale brandurilor cunoscute

Când micul jucător se concentrează asupra meciului, nu poate fi distras de anumite detalii, precum îmbrăcămintea inconfortabilă sau apărătorile nepotrivite. De aceea, este deosebit de important să creezi outfit-ul adaptat nevoilor tale. Mizează pe calitatea înaltă, care garantează confort la purtare și siguranță chiar și în timpul celor mai solicitante meciuri. O gamă largă de accesorii de fotbal aparținând brandurilor cunoscute te așteaptă la 50 style!

Accesorii fotbal copii în funcție de brand:

Accesorii fotbal copii în funcție de culoare:

Vezi ghiduri similare: