Produse Under Armour

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 1 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Gen

Mărime

Culoare

În acest moment vezi: Produse Under Armour
Modele Under Armour în ofertă: 1

Înapoi la categoria: Branduri

RON 259.99

Mărimi

36

389,99 LEI

259,99 LEI

Rezultate pe pagina

din 1 produse

Pagină

din 1

Magazinul online Under Armour

Under Armour este un brand care satisface nevoile pasionaților de activități fizice. Alergi sau faci exerciții la sală? Indiferent de disciplina sportivă preferată, în oferta brandului american găsești o gamă largă de produse de cea mai înaltă calitate, datorită cărora poți avea siguranța confortului și a eficienței antrenamentului. Firma, cunoscută astăzi în toată lumea, a fost înființată în anul 1996 de Kevin Plank, care la vremea respectivă era căpitanul echipei de fotbal american la Universitatea din Maryland. Primul produs din oferta brandului Under Armour a fost un tricou, care se caracteriza prin capacitatea unică de a elimina excesul de transpirație, transportându-l către suprafața materialului. O astfel de soluție reprezenta o inovație la nivel mondial și s-a transformat în sursa de inspirație a principalilor producători de îmbrăcăminte sport, care au luat decizia de a crea propriile sisteme de eliminare a excesului de umiditate. În prezent, oferta Under Armour cuprinde produse potrivite atât pentru sportivii profesioniști, cât și pentru persoanele, care doresc să se antreneze. La baza firmei înființate în urmă cu peste 20 de ani de către Kevin Plank se află în primul rând pantofii sport Under Armour, din alcătuirea cărora nu lipsesc soluțiile tehnologice moderne.

Under Armour pe 50style.ro – produsele noii generații

Brandul american Under Armour este primul care a introdus pe piață îmbrăcăminte sport cu rolul de a elimina excesul de transpirație în timpul antrenamentului intens, devenind astfel un pionier pe piața de îmbrăcăminte și echipamente sportive. În ultimul timp, firma pune accent pe dezvoltarea categoriilor de produse destinate alergătorilor, de aceea în magazinul 50style.ro găsești cu ușurință încălțăminte de alergare Under Armour. Oferim diferite forme și variante de culoare pentru ca atât persoanele care apreciază funcționalitatea, cât și cele care își doresc un echipament sportiv cu look interesant să găsească ceva care să le fie pe plac. Încălțămintea Under Armour pentru bărbați este prevăzută cu diverse tehnologii, care au rolul de a sprijini piciorul în timpul antrenamentului și de a-i garanta siguranță, dar și confort la cel mai înalt nivel. Una dintre cele mai populare soluții este Micro G, spuma avansată din punct de vedere tehnologic și plasată în zona dintre partea superioară și talpa exterioară. Materialul garantează amortizarea denivelărilor în timpul alergării datorită absorbției șocurilor, care apar la contactul cu solul. Astfel pot fi evitate leziunile provocate de suprasolicitarea fizică. Sistemul de amortizare bine gândit reduce riscul de vătămare în timpul alergării. Spuma Micro G este ușoară și eficientă, iar în același timp are rolul de a spori confortul alergătorului.

Magazinul Under Armour – o gamă largă pentru amatori și sportivi profesioniști

Magazinul online 50style.ro oferă o paletă largă de produse marca Under Armour adresate persoanelor, pentru care activitatea fizică regulată reprezintă un stil de viață. Numeroasele tehnologii și sisteme inovatoare sunt completate de designul atrăgător, care nu numai că îți asigură confort în timpul fiecărui antrenament, dar în același timp conferă un aspect aparte oricărui echipament sportiv.