Produse Timberland

Schimbă conținutul frazei căutate.
Folosește mai puţine filtre, selectează-le doar pe cele mai importante.

înapoi

Magazinul Timberland

Marca Timberland se bucură de zeci de ani de o popularitate imensă în rândul milioanelor de fani din întreaga lume. Firma din Boston a luat naștere la inițiativa pantofarului Nathan Swartz, care în anul 1955 a cumpărat acțiuni în firma The Abington Shoe Company, în care de-a lungul anilor a descoperit secretele producției de încălțăminte. Activitățile brandului înființat de Swartz se regăsesc în filele de istorie ale încălțămintei. Una dintre cele mai mari invenții ale firmei cunoscute datorită simbolului în formă de arbore o reprezintă prima încălțăminte Timberland complet impermeabilă, mai exact legendarul model Premium 6 Inch, cunoscut și sub nickname-ul „Pădurar”. Această încălțăminte deosebită din magazinul Timberland a trezit imediat interesul persoanelor, care aveau nevoie de ghete solide, pentru a putea face față condițiilor atmosferice și de teren dificile. Swartz a inițiat modul caracteristic de întrepătrundere a părții superioare cu talpa, realizând contopirea dintre aceste două elemente și legându-le cu ajutorul unor cusături solide. De-a lungul anilor, încălțămintea impermeabilă Timberland s-a dovedit a fi o alegere excelentă în diferite împrejurări, iar astăzi captează atenția tuturor fanilor stilului activ de viață și iubitorilor de trenduri casual sau streetwear. În oferta magazinului nostru online găsești o mulțime de modele interesante în diferite variante de culoare. Alege-ți produsul preferat și bucură-te de cea mai înaltă calitate, pe care firma înființată de Nathan Swartz o pune la dispoziția fanilor din întreaga lume!

Încălțăminte Timberland – calitate la cel mai înalt nivel

Încă de la începutul activității sale antreprenoriale, Nathan Swartz a depus toate eforturile pentru ca marca creată de el să ofere numai produse de cea mai înaltă calitate. De aceea, încălțămintea Timberland este realizată din materiale atent selecționate. Printre acestea se numără pielea naturală din tăbăcărie de clasă LWG Silver și materialele reciclate, care sunt o dovadă a susținerii activităților ecologice. Materialele de înaltă calitate și soluțiile folosite pentru proiectarea modelului sunt elementele datorită cărora această încălțăminte este una practică. Ghetele Timberland asigură o termoreglare adecvată, care sporește confortul la purtare. Talpa cu bandă de rulare solidă oferă amortizare la fiecare pas, nu pune presiune pe articulații și garantează o aderență corespunzătoare pe diferite suprafețe. În magazinul nostru, Timberland este unul dintre cele mai cunoscute branduri. Vezi propunerile pe care ți le-am pregătit și alege-ți ghetele care îți plac!

Ghetele Timberland în garderoba ta

În oferta Timberland a magazinului nostru găsești multe propuneri interesante de ghete, pe care le poți purta cu ținutele de fiecare zi în stil urban sau cu care îți poți completa ținuta aleasă pentru drumeție. În sezonul toamnă-iarnă, nu ar trebui să lipsească din garderoba ta casual sau streetwear modelul Timberland Westford Mid, disponibil în mai multe variante de culoare. Încălțămintea are un aspect deosebit și, la fel ca celelalte produse Timberland, se caracterizează prin funcționalitatea ieșită din comun.