Sergio Tacchini

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 3 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Gen

Mărime

Culoare

În acest moment vezi Sergio Tacchini
Modele Sergio Tacchini din ofertă: 3

Înapoi la categoria: Branduri

RON 71.99

Mărimi

36 37 38 39

Mărimi

36

219,99 LEI

71,99 LEI

RON 71.99

Mărimi

36 37 38 39

Mărimi

36

219,99 LEI

71,99 LEI

RON 71.99

Mărimi

36

Mărimi

36 37 38 39

219,99 LEI

71,99 LEI

Rezultate pe pagina

din 3 produse

Pagină

din 1

Sergio Tacchini – încălțăminte italienească la un preț atrăgător

Cauți ceva de firmă și elegant, care, în același timp, să fie rezistent și la un preț avantajos? Dacă ai răspuns pozitiv la această întrebare, marca Sergio Tacchini poate fi rezolvarea problemelor tale! Încălțămintea producătorului italian reprezintă combinația echilibrată dintre funcționalitate și cele mai noi trenduri mondiale.

Un brand creat din pasiune

Marca Sergio Tacchini a fost creată pe baza experienței sportivului profesionist. De aceea produsele brandului se caracterizează, în primul rând, prin confort și lejeritate la purtare. Tenismenul italian Sergio Tacchini a fost prezent în lumea tenisului mai mulți ani la rând, iar la finalul carierei a decis să aducă o schimbare în această disciplină sportivă. În anul 1966, Tacchini a înființat o firmă de îmbrăcăminte, al cărei rol era de a produce haine destinate jocului de tenis. În scurt timp, marca a dobândit o mare popularitate în lumea întreagă și a început să se focuseze atât pe crearea de echipamente pentru alte discipline sportive, cât și pe confecționarea de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și chiar parfumuri.

Sergio Tacchini – tradiție și originalitate

Prin ce se distinge încălțămintea Sergio Tacchini? În primul rând prin calitate și stilul italian! Dat fiind faptul că marca are sportul în ADN, nu ne mai surprinde look-ul sport al încălțămintei. Diferitele combinații de culori ale pantofilor sport atrag privirile. Nuanțele contrastante sunt în pas cu moda și nu își pierd din popularitate în ciuda trecerii timpului. Datorită acestui lucru, încălțămintea Sergio Tacchini reprezintă completarea universală a ținutelor tale vestimentare de fiecare zi.