Produse Salomon

(0)

Schimbă conținutul frazei căutate.
Folosește mai puţine filtre, selectează-le doar pe cele mai importante.

înapoi

Magazinul Salomon

Firma Salomon este cunoscută pentru pasiunea față de sporturile montane. Produsele pe care le oferă se caracterizează printr-un finisaj și materiale de cea mai înaltă calitate. Atenția la cele mai mici detalii, precum și introducerea celor mai noi tehnologii în procesul de producție sunt caracteristicile distinctive ale brandului Salomon.

Compania a fost înființată în Franța, în Alpi, în anul 1947. Salomon este unul dintre cei mai importanți creatori de echipamente și accesorii pentru schi și snowboard. Firma se concentrează, de asemenea, pe producția de îmbrăcăminte și încălțăminte profesională pentru persoanele pasionate de sporturile de iarnă, drumeții, hiking, trekking, alergare pe munte și alte activități similare. În plus, în oferta brandului găsești inclusiv haine în stil casual, precum bluze, geci, topuri, cămăși sau tricouri. Articolele vestimentare sunt în principal create în stil sport. Dacă te definește stilul activ de viață, iar în zonele de munte și pădure te simți în largul tău și îți plac activitățile în aer liber, atunci înseamnă că încălțămintea marca Salomon a fost creată special pentru tine. Producătorul francez îți pune la dispoziție mai multe tipuri de încălțăminte. Încălțămintea se alege în funcție de tipul terenului, pe care se desfășoară activitatea. Ai la îndemână încălțăminte outdoor, de trekking, hiking, precum și pantofi sport universali, potriviți atât pentru oraș, cât și pentru excursii. În același loc găsești, de asemenea, modele de încălțăminte pentru alergare.

Producătorul francez depune toate eforturile pentru ca fiecare model de încălțăminte să fie prevăzut cu tot ceea ce este necesar, astfel încât cel care îl încalță să se bucure de confort la fiecare pas. Sistemul de circulație a aerului în interior, talpa cu sistem de amortizare, banda de rulare adaptată nivelului de dificultate al terenului, stabilizatoarele și întăriturile care mențin piciorul în poziție corectă și reduc riscul de rănire – toate acestea sunt dovada calității ridicate a încălțămintei de drumeție marca Salomon. Încălțămintea oferită de producătorul francez este disponibilă în oferta noastră online. La noi poți face cumpărături într-un mod confortabil. Dacă produsul nu corespunde așteptărilor tale, ai posibilitatea de a-l returna sau înlocui. De asemenea, poți reduce costurile de transport la zero. Însă, cel mai mare avantaj al cumpărăturilor făcute pe site-ul nostru îl reprezintă prețurile accesibile, cu care te sfătuim să faci cunoștință.