Produse Merrell

(2)

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 2 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Gen

Mărime

Culoare

În acest moment vezi: Produse Merrell
Modele Merrell în ofertă: 2

Înapoi la categoria: Branduri 

Mărimi

43

479,99 LEI

289,99 LEI

Mărimi

41,5

419,99 LEI

319,99 LEI

Rezultate pe pagina

din 2 produse

Pagină

din 1

Marca Merrell – încălțăminte nu doar pentru munte

Merrell este o marcă prezentă pe piața de încălțăminte de mai mult de treizeci de ani. În acest timp și-a câștigat reputația ca unul dintre cele mai bune și mai potrivite branduri pentru persoanele, care duc un stil de viață activ.

Încălțăminte de trekking în versiune americană

Totul a început cu producerea de încălțăminte pentru cunoscuți și familie. De acest lucru s-a ocupat tocmai Randy Merrell, care la început confecționa manual ghete cowboy. După un timp, însă, s-a decis să producă încălțăminte pentru drumeții. În anul 1981, Merrell și-a unit forțele cu doi experți din industria sportivă și împreună au înființat o firmă producătoare de încălțăminte. Clark Matis și John Schweizer au completat proiectele deosebite ale lui Merrell cu experiență și cunoștințe de marketing, dar și-au adus contribuția și în ceea ce privește managementul producției. Ghetele Merrell au devenit propunerea, care îmbină prețul avantajos cu cea mai înaltă calitate a încălțămintei de trekking.

Încălțăminte potrivită pentru orice condiții

Indiferent că suntem în căutarea unei încălțăminte pentru jogging, pentru drumeții pe distanțe lungi, plimbări prin pădure sau trasee montane dificile, ghetele Merrell reprezintă alegerea ideală. Asigură piciorului confort chiar și după mai multe ore de purtare. Datorită tehnologiilor moderne, sunt potrivite pentru orice tip de suprafață și protejează piciorul împotriva bătăturilor. Marca Merrell a fost creată special pentru persoanele, care, mai presus de orice, apreciază confortul în timpul mersului. Tocmai de aceea, oferta brandului cuprinde și încălțăminte potrivită pentru purtatul de zi cu zi. Bărbați, femei și copii – fiecare poate găsi ceva care să-i placă!

Merrell, adică confort și calitate

În magazinul 50style găsești ghete Merrell potrivite pentru mersul pe munte. Toate modelele au talpa prevăzută cu bandă de rulare și pernă de aer, care garantează o aderență corespunzătoare. În plus, datorită tehnologiilor speciale, precum M SELECT DRY, chiar și atunci când vremea te ia pe nepregătite nu vei mai avea motiv să te lași intimidat de ploaie sau de frig. Încălțămintea Merrell te ajută să faci primul pas spre a te simți în largul tău și a profita de un stil de viață activ!