Produse Lock&Lock

(1)

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 1 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Subcategorie

Culoare

În acest moment vezi: Produse Lock&Lock
Modele Lock&Lock în ofertă: 1

Înapoi la categoria: Branduri

Mărimi

ONE SIZE

Rezultate pe pagina

din 1 produse

Pagină

din 1

Sticle sport Lock&Lock mereu la îndemână

Preferi stilul de viață activ? Îți place să mergi cu echipa pe un traseu cu bicicleta, în weekend vă întâlniți să ieșiți în oraș, să mergeți la plimbare sau să vă relaxați în natură? Aveți de gând să începeți un antrenament comun? Sau pur și simplu să ieșiți din casă și să profitați de ziua respectivă? În oricare dintre aceste situații merită să ai la îndemână o sticlă cu apă. Și ținând cont de situația actuală a planetei noastre – merită să investești în sticle reutilizabile! O soluție ideală o reprezintă sticlele sport Lock&Lock.

Fă cunoștință cu marca Lock&Lock

Pe internet găsești o mulțime de branduri, care se ocupă cu producerea de sticle sport pentru apă. Cu toate acestea, în cazul firmei Lock&Lock, povestea ei vorbește de la sine. Marca a apărut în anul 1987 în Seul, Coreea. Însă, activitatea ei internațională și produsele pe care se află logo-ul brandului pot fi găsite în 110 țări din lume. Totul a început de la caserolele pentru alimente, care datorită mecanismului de închidere în patru părți, asigură o etanșare de 100% nu numai pentru aer, dar și pentru lichide, ceea ce este extrem de important în cazul sticlelor de apă reutilizabile. În fiecare an, marca Lock&Lock investește în dezvoltarea produselor sale pentru a satisface nevoile clienților într-o măsură cât mai mare. Conform ideii „Economisește timp, bani și spațiu”, marca creează, de asemenea, multe modele de sticle sport și sticle pentru apă. Acestea te ajută să ai grijă de mediul înconjurător, să economisești bani pentru a nu mai cumpăra baxuri de apă și astfel să nu mai fie nevoie să rezervi un spațiu special pentru sticla sport Lock&Lock de capacitate ideală.

Apă pentru sănătate

Fiecare dintre noi își dă seama de faptul că hidratarea corespunzătoare este necesară pentru a avea un stil de viață sănătos. E adevărat că nu este ușor să consumăm zilnic cel puțin 2 litri de apă. Bineînțeles că vorbim aici despre adulți – în funcție de vârstă și de activitățile fizice, numărul de litri se poate modifica. De ce este nevoie de o astfel de cantitate? Apa ne ajută să ne hidratăm, să ne menținem pielea, părul și unghiile într-o stare bună. Dar asta nu e tot. Tocmai apa este responsabilă pentru menținerea temperaturii constante a corpului. De asemenea, are rolul de a elimina toxinele din organism. De aceea, este absolut necesară în viața de zi cu zi. Așadar merită să ai la tine o sticlă de apă – indiferent că mergi la sală, în excursie sau la serviciu. Marca Lock&Lock te ajută să te echipezi corespunzător. În oferta ei găsești mai multe sticle de apă și sticle sport reutilizabile. Datorită capacității universale, conținutul lor este suficient în timpul unei călătorii, iar datorită sistemului de închidere simplu poate fi reumplută cu ușurință.

Pentru tine și mediul înconjurător

Datorită abordărilor inovatoare și strategiilor de dezvoltare, sticlele sport Lock&Lock te ajută să duci un stil de viață sănătos și să ai grijă de mediul înconjurător în același timp. Te întrebi în ce fel? Simpla prezență a sticlei sport Lock&Lock îți va reaminti de necesitatea de a bea apă – nu numai în zilele caniculare și după antrenament. Pe de altă parte, nici nu vei mai simți nevoia să cumperi alte sticle de apă din plastic, ținând cont că sticla sport Lock&Lock poate fi reumplută. Prin urmare, reduci consumul de plastic și economisești bani pentru cumpărături. Forma ergonomică a sticlei de apă reutilizabile asigură o prindere fermă, iar datorită finisajului din tritan solid, sticla este rezistentă la zgârieturi și deteriorare. Aceasta reprezintă cea mai bună alegere pentru persoanele mereu presate de timp. Atât sticla sport Lock&Lock de capacitate 550 ml, cât și sticla de 500 ml pot fi spălate în mașina de spălat vase.

În continuare te întrebi dacă merită să cumperi o sticlă sport Lock&Lock? Nu mai sta pe gânduri – ai grijă de planetă și de sănătatea ta. Alege modelul care îți place cel mai mult și schimbă-ți obiceiurile chiar astăzi!

Sticle sport Lock&Lock în funcție de culoare: