Fila

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 2 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Categorii

Gen

Mărime

Culoare

În acest moment vezi Fila
Modele Fila din ofertă: 2

Colecții populare de Fila

Fila Strada Low

Înapoi la categoria: Branduri

RON 277.49

Mărimi

36 37

Mărimi

36 37

369,99 LEI

277,49 LEI

RON 277.49

Mărimi

36 37

Mărimi

36 37

369,99 LEI

277,49 LEI

Rezultate pe pagina

din 2 produse

Pagină

din 1

Magazinul Fila

Fila este un brand, care cu siguranță nu mai trebuie prezentat iubitorilor de stil sport și trenduri streetwear. De ani de zile, firma italiană se ocupă cu producerea de încălțăminte confortabilă, îmbrăcăminte și accesorii, care se bucură de o mare apreciere din partea sportivilor profesioniști, a fanilor stilului de viață activ și a iubitorilor de modă în ediție urbană. Compania italiană și-a făcut apariția pe piață în anul 1911 și, deși, la început se ocupa cu producția de echipamente și îmbrăcăminte pentru alpiniști, în prezent se adresează unui public mai larg. De-a lungul anilor, încălțămintea Fila a trezit interesul a milioane de clienți din întreaga lume, atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților. În magazinul nostru online găsești o gamă largă de pantofi sport Fila, care cu siguranță vor corespunde așteptărilor tale și te vor ajuta să îți compui mai multe ținute vestimentare moderne.

Încălțămintea marca Fila pentru bărbați pe 50style.ro

Datorită produselor din portofoliul brandului italian Fila, poți cu ușurință să îți reînnoiești outfit-urile de zi cu zi. Oferta faimosului brand cuprinde diferite forme și variante de culoare, care cu siguranță vor fi pe măsura celor mai selectivi clienți. Magazinul nostru Fila oferă produse potrivite atât pentru iubitorii designului minimalist, cât și pentru bărbații, care atunci când își compun ținutele de fiecare zi mizează pe ideile creative ale designerilor și aleg culori mai îndrăznețe. Vezi încălțămintea pentru bărbați marca Fila, pe care ți-o punem la dispoziție, și alege modelul, care să-ți scoată în evidență stilul și care să te ajute să te faci remarcat.

Încălțămintea marca Fila pentru femei pe 50style.ro

Dacă apreciezi stilul de viață activ și dacă acesta reprezintă o sursă de inspirație pentru tine, atunci încălțămintea Fila este cea mai bună alegere pentru a-ți completa garderoba de fiecare zi. Odată cu trecerea timpului, marca italiană atrage tot mai mulți clienți, drept urmare portofoliul ei cuprinde încălțăminte care poate face față diferitelor condiții atmosferice și de teren. Totul depinde așadar de nevoile și preferințele tale. În magazinul online Fila găsești produse moderne, dar și practice în același timp. Toate modelele sunt confecționate din materiale de cea mai înaltă calitate, bazate pe soluții dezvoltate de specialiști cu experiență.