Magazinul Bama

(6)

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 6 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Culoare

Tip

În acest moment vezi: Produse Bama
Modele Bama în ofertă: 6

Magazinul Bama

De 20 de ani, firma Bama are grijă să confecționeze o încălțăminte adecvată pentru picioarele noastre. În oferta ei găsești inclusiv produse pentru îngrijirea încălțămintei. Asigură rezistență și strălucire oricărui tip de încălțăminte – începând cu cele din piele naturală și terminând cu cele din piele întoarsă. Sunt potrivite mai ales în sezonul toamnă-iarnă. Produse pentru impregnare, spumă de curățare sau creme de întreținere – toate acestea asigură încălțămintei tale protecție împotriva umidității și a condițiilor meteorologice nefavorabile. Dacă dorești să prelungești durata de viață a încălțămintei tale și să-i asiguri strălucirea corespunzătoare, alege produsele de încredere marca Bama.

Înapoi la categoria: Branduri

Mărimi

ONE SIZE

Mărimi

ONE SIZE

Mărimi

ONE SIZE

Mărimi

ONE SIZE

Mărimi

ONE SIZE

Mărimi

ONE SIZE

Rezultate pe pagina

din 6 produse

Pagină

din 1

Produse de întreținere a încălțămintei marca Bama – ai grijă de ceea ce contează

Atunci când ne căutăm încălțămintea ideală – indiferent că ne pregătim pentru antrenament sau să ieșim în oraș – luăm în considerare mai multe lucruri. Ne dorim ca modelul pe care mizăm să fie nu numai prezentabil și potrivit pentru sarcina aleasă, dar în același timp să reziste mai multe sezoane la rând. De cele mai multe ori ne îndreptăm atenția către brandurile cunoscute, având încredere că experiența și poziția lor solidă pe piață ne vor garanta, de asemenea, durabilitate. Și într-adevăr, o astfel de decizie pare corectă, dar dacă nu avem grijă de pantofii mult visați, vom vedea în scurt timp că nici materialele de cea mai înaltă calitate nu le vor putea prelungi durata de viață. Ce este de făcut într-o astfel de situație? Bineînțeles că trebuie să acționăm cu atenție pentru a împedica deteriorarea sneakerșilor mult doriți! Ne vin în ajutor produsele profesionale de îngrijire a încălțămintei de la Bama.

Îngrijire pe tot parcursul anului

Nu se poate nega faptul că îngrijirea adecvată este cheia pentru păstrarea pantofilor în stare bună. Timpul acordat curățării lor este o investiție care va da roade atunci când vom observa că nu mai suntem obligați să cumpărăm o nouă pereche de ghete, teniși sau pantofi de antrenament. Însă cum putem descoperi de ce anume are nevoie cu adevărat încălțămintea noastră? Este destul de simplu: trebuie doar să ne pregătim din timp pentru vremea schimbătoare și să ne echipăm cu produsele adecvate marca Bama pentru îngrijirea pantofilor. Bineînțeles că nu se poate prevedea totul, însă putem presupune că, pe timp de iarnă, una dintre cele mai mari griji ale noastre o reprezintă cu siguranță sarea și pietrișul de pe drum, care pot deteriora încălțămintea din piele. Nu permite ca încălțămintea ta să fie distrusă! Folosind spuma de curățare de la Bama și urmând instrucțiunile de pe ambalaj, poți curăța chiar și cei mai murdari pantofi, iar spray-ul de impregnare te ajută să protejezi suprafața de orice deteriorare. După cum zice și proverbul: Mai bine să previi decât să-ți pară rău! Produsele de îngrijire marca Bama sunt utile și în sezonul primăvară-toamnă, când încălțămintea noastră – nu numai din piele, dar și din alte materiale, precum canvas – este expusă la contactul cu noroiul, mizeria sau praful. Acum poți fi pregătit pentru orice!

Produse marca Bama – pentru orice ocazie!

Îngrijirea adecvată a încălțămintei nu se limitează doar la îndepărtarea murdăriei - deși acest lucru este, fără nicio îndoială, foarte important. Tocmai de aceea, în oferta brandului Bama găsești nu numai șampon pentru încălțăminte – ideal în cazul materialelor delicate, precum năbuc sau piele întoarsă – ci și spume de curățare speciale, cu ajutorul cărora îndepărtezi cu ușurință petele de sare, de noroi sau de iarbă. După cum bine știi deja, mizeria se depune nu numai pe exteriorul pantofului, ci și pe talpă. Aceasta, de asemenea, necesită o îngrijire adecvată! În acest scop, merită să mizezi pe produsul Magic Cleaner Bama, ale cărui proprietăți sunt ... cu adevărat magice. Îți permite să îndepărtezi petele sau murdăria chiar și de pe tălpile deschise la culoare, astfel încât să poată străluci ca în ziua cumpărării. Aspectul impecabil al pantofilor albi este asigurat de spray-ul pentru renovare, un produs specializat pe care merită să mizezi dacă dorești să-ți menții încălțămintea în stare optimă. Nu mai trebuie să-ți faci griji cu privire la exteriorul de culoare deschisă – nu ezita să alegi ceea ce-ți place, pentru că acum ai la îndemână un produs de îngrijire care îți poate veni în ajutor. Pentru tine contează nu numai aspectul exterior, ci și ceea ce este în interior, nu-i așa? Stai fără grijă, ne-am gândit la toate. Spray-ul deodorant marca Bama, precum și branțurile antibacteriene cu carbon activ, perfecte pentru toate tipurile de încălțăminte, de la espadrile până la cizme, vor avea grijă de pielea piciorului și de confortul optim chiar și în zilele caniculare. Ai încredere în brandul cu peste o sută de ani de tradiție - pantofii tăi merită tot ceea ce este mai bun!