Blog

27-09-2021

Colecția perfectă, atât pentru copii, cât și pentru adulți? Încălțămintea excelentă pentru mersul la școală, la serviciu, la cumpărături, cu bicicleta, la meci sau la întâlnirile cu prietenii? Deși sună imposibil, există un brand, care nu doar știe cum să o conceapă, dar deja a și făcut-o! Colecția Nike MD este dedicată celor mari și celor mici, reușind să îi mulțumească chiar și pe cei mai exigenți clienți. Există doar o condiție: trebuie să apreciezi inspirația sport în ținutele de zi cu zi și să cauți doar cea mai înaltă calitate. Dar, cu siguranță, de aceea te afli aici, nu-i așa?

Citește mai multe

08-09-2021

Practice, încăpătoare și elegante – deși există atât opinii pro, cât și contra în cazul acestor accesorii, nu se poate nega faptul că sunt funcționale și, de asemenea, se potrivesc excelent cu multe outfit-uri. Despre ce este vorba? Despre borsetele și gențile de umăr, care în ultimii ani au devenit nu numai un must have al ținutelor vestimentare în stil streetwear, dar în același timp au început să se bucure de o mare popularitate în rândul celor mai renumiți designeri high fashion.

Citește mai multe

02-09-2021

Deși în fiecare sezon designerii din lumea sportului creează pantofi sport din ce în ce mai revoluționari, care se disting nu numai prin designul original, dar în același timp prin cele mai moderne soluții tehnologice, este imposibil să nu observăm faptul că există modele care, indiferent de trendurile actuale, în continuare se bucură de o mare popularitate în întreaga lume și ocupă un loc de cinste în dulapul fanilor.

Citește mai multe

09-08-2021

Cu siguranță, adidas Terrex este una dintre cele mai cunoscute colecții din portofoliul brandului german. Seria este apreciată atât de fanii drumețiilor montane, cât și de persoanele care pun preț pe confort în fiecare zi. Cu toate acestea, nu toată lumea știe că oferta de încălțăminte outdoor crește constant, fapt datorită căruia în fiecare an atrage un grup mai mare de clienți. Ce modele poți găsi în magazinul nostru online? Convinge-te singur!

Citește mai multe

15-07-2021

Brandul Nike este renumit pentru privirea ațintită spre viitor. Marca știe foarte bine ce se întâmplă în lumea modei, de aceea creează trendurile care îi inspiră pe sportivii profesioniști și pe fanii streetwear-ului. Cu toate acestea, designerii nu uită de tradiția brandului și se inspiră din modelele care odată au provocat o adevărată revoluție pe piața de încălțăminte și se pare că... aceasta nu s-a terminat. Designul din trecut în versiune reînnoită și îmbunătățită? Bineînțeles că da! Așa au fost creați pantofii sport Nike Venture Runner - noua versiune a modelului Nike MD Runner. Cum arată acești sneakerși în comparație cu încălțămintea clasică?

Citește mai multe

08-06-2021

Din cauza situației actuale cauzate de pandemie și pentru că toamna se întunecă mai repede mizezi în primul rând pe lejeritate atunci când îți compui outfit-urile? Nu ne surprinde deloc acest lucru. Confortul este un element cheie pe care merită să-l ai în vedere. Mai ales acum, când petreci cel mai mult timp acasă. Indiferent dacă lucrezi de la distanță sau dacă după ce vii de la serviciu îți place să te îmbraci cu un trening lejer, este clar că la baza ținutelor vestimentare în zilele reci stau pantalonii de trening. Ce modele îți pot asigura nu numai confort, ci și un look deosebit? Mai jos te așteaptă câteva exemple interesante, pe care foarte ușor le poți găsi în oferta magazinului 50 style!

Citește mai multe