Blog

08-12-2020

Temperaturile scăzute, zăpada și ploile frecvente nu te mai lasă să porți pantofii sport preferați? Dacă nu îți place să te încalți cu cizme sau ghete, iar bocancii de zăpadă nu sunt în stilul tău, pentru că preferi pantofii sport, atunci varianta sneaker-boot este cea mai bună alegere pentru tine! Vezi ce modele de pantofi sport de iarnă poți cumpăra de la 50style.

Citește mai multe

16-11-2020

Îți plac pantofii sport? Apreciezi nu doar confortul și tehnologia, dar și eleganța adidașilor? Optează pentru Nike Tanjun – acest model corespunde tuturor criteriilor menționate. Simplitate, stil și confort – toate acestea le oferă modelul Tanjun.

Citește mai multe

16-11-2020

Fără îndoială, streetwear-ul cucerește lumea! Trendul care provine din California însorită se inspiră din multe stiluri diferite, combinându-le într-un amestec extraordinar. Principala sa regulă? Lipsa de reguli! Fanii look-ului urban și lejer apreciază acest stil pentru libertatea de mișcare pe care o garantează. Aici nimic nu este imposibil; nu există așa ceva ca „nepotrivit” sau „neadecvat”. Sună minunat? Așa credem și noi. Vezi din ce provine streetwear-ul și de unde te poți inspira pentru a-l aprecia împreună cu noi!

Citește mai multe

16-11-2020

Modelul Nike Court Borough este un omagiu adus clasicului Nike Air Force 1 din 1982. Designerii Nike au rennoit aceste ghete de baschet, reducând din greutate și oferindu-le un aspect modern. Vezi care este rezultatul muncii lor.

Citește mai multe

02-11-2020

Înființat în 1911, brandul italian, cunoscut astăzi sub denumirea de Fila, este unul dintre cele mai vechi branduri din industria modei sport. Istoria acestuia de peste o sută de ani este foarte impresionantă, cu atât mai mult cu cât Fila a început de la o afacere locală fără planuri grandioase de extindere. Cum a început totul? Unde sunt produse astăzi hainele și încălțămintea ce poartă celebrul logo Fila?

Citește mai multe

18-10-2020

Nike Air Max sunt cu siguranță unii dintre cei mai populari adidași din lume, un model pe care toți îl cunosc și fiecare dintre noi, cel puțin odată în viață, a savurat confortul oferit de legenda din Oregon. Ca orice alt brand, Nike a creat noi modele pentru sezonul ce urmează. Cum ne vor surprinde modelele Nike Air Max în 2020? Vezi acum!

Citește mai multe