Blog

20-01-2022

Indiferent dacă urmărești trendurile actuale sau mizezi pe funcționalitatea de zi cu zi - există elemente vestimentare mereu de actualitate. Acestea reprezintă un must have în garderoba fanilor confortului sportiv, precum și în dulapul celor care preferă să se îmbrace modern. Mai jos găsești exemple de haine basic, care niciodată nu vor ieși din modă. Și mai mult  decât atât - acestea stau la baza outfit-urilor în stil casual!

Citește mai multe

16-12-2021

A venit timpul să-ți reînnoiești garderoba? Outfit-urile tale de fiecare zi au nevoie de un strop de energie, iar tu vrei tot ceea ce este mai bun! Deci, dacă ești în căutarea unor produse deosebite, atunci mizează pe producătorul de încredere, renumit pentru articolele care corespund nevoilor clienților cu așteptări mari. Noile modele din colecția Nike sunt atrăgătoare și vor fi pe placul persoanelor cărora le place să-și petreacă timpul liber într-un mod activ și să se simtă la modă. Știi deja ce încălțăminte trebuie să se afle în garderoba ta? Bolt, Excee, V-GR – toți pantofii sport marca Nike sunt excelenți! Dar nu-ți face griji, te vom ajuta să-ți cumperi modelul ideal.

Citește mai multe

25-11-2021

Ce zici de articolele brandurilor cunoscute, disponibile la super prețuri? Sună minunat, nu-i așa? Acestea te așteaptă în oferta de Black Friday de la 50 style! Îți punem la dispoziție produsele celor mai renumite branduri, precum Nike, Champion, adidas și Puma. Ți-am pregătit multe alte modele care pot reînnoi orice outfit urban, indiferent de anotimp. Convinge-te singur chiar acum și alege-ți must have-ul din oferta de Black Friday! Această zi se apropie cu pași mari!

Citește mai multe

19-10-2021

De câteva sezoane încoace, moda pentru hainele oversize se bucură de o mare popularitate. De ce produsele „în mărimi mai mari” sunt atât de apreciate? Cu ce se poartă? Dacă îți plac modelele XL și ești în căutarea unor idei, atunci citește articolul nostru despre hainele oversize!

Citește mai multe

27-09-2021

Colecția perfectă, atât pentru copii, cât și pentru adulți? Încălțămintea excelentă pentru mersul la școală, la serviciu, la cumpărături, cu bicicleta, la meci sau la întâlnirile cu prietenii? Deși sună imposibil, există un brand, care nu doar știe cum să o conceapă, dar deja a și făcut-o! Colecția Nike MD este dedicată celor mari și celor mici, reușind să îi mulțumească chiar și pe cei mai exigenți clienți. Există doar o condiție: trebuie să apreciezi inspirația sport în ținutele de zi cu zi și să cauți doar cea mai înaltă calitate. Dar, cu siguranță, de aceea te afli aici, nu-i așa?

Citește mai multe

08-09-2021

Practice, încăpătoare și elegante – deși există atât opinii pro, cât și contra în cazul acestor accesorii, nu se poate nega faptul că sunt funcționale și, de asemenea, se potrivesc excelent cu multe outfit-uri. Despre ce este vorba? Despre borsetele și gențile de umăr, care în ultimii ani au devenit nu numai un must have al ținutelor vestimentare în stil streetwear, dar în același timp au început să se bucure de o mare popularitate în rândul celor mai renumiți designeri high fashion.

Citește mai multe