Blog

08-06-2021

Din cauza situației actuale cauzate de pandemie și pentru că toamna se întunecă mai repede mizezi în primul rând pe lejeritate atunci când îți compui outfit-urile? Nu ne surprinde deloc acest lucru. Confortul este un element cheie pe care merită să-l ai în vedere. Mai ales acum, când petreci cel mai mult timp acasă. Indiferent dacă lucrezi de la distanță sau dacă după ce vii de la serviciu îți place să te îmbraci cu un trening lejer, este clar că la baza ținutelor vestimentare în zilele reci stau pantalonii de trening. Ce modele îți pot asigura nu numai confort, ci și un look deosebit? Mai jos te așteaptă câteva exemple interesante, pe care foarte ușor le poți găsi în oferta magazinului 50 style!

Citește mai multe

21-05-2021

Anunțul „Vreau să cumpăr o borsetă!”, care apare din ce în ce mai des pe rețelele de socializare, nu mai surprinde pe nimeni. Știm foarte bine că este vorba despre geanta mică, care cucerește inimile fashionistelor. De unde vine acest accesoriu vestimentar? De ce a devenit cel mai mare rival al genților clasice? Vei afla destul de curând!

Citește mai multe

20-04-2021

Ești în căutarea unor ghete, care să asigure confort la purtare și, în același timp, un aspect perfect? Zilele friguroase se apropie. Ploaia și zăpada îți dau bătăi de cap și încă nu știi ce încălțăminte va fi ideală în sezonul toamnă-iarnă? Noi îți venim în ajutor!

Citește mai multe

08-04-2021

După un an incert în care ne-am concentrat în primul rând pe confort, în acest sezon nu vom renunța la stilul eco. De aceea alegerile noastre vor fi și mai conștiente, iar produsele achiziționate ne vor garanta o rezistență de lungă durată. Primăvara este anotimpul ideal pentru a adăuga garderobei tale un strop de culoare și de a o completa cu articole moderne, potrivite pentru orice tip de vreme. Ce încălțăminte să alegi la început de primăvară? Îți vom spun ce este acum la modă!

Citește mai multe

02-04-2021

Cel mai hot trend al acestui sezon? Din punct de vedere stilistic, pantofii lifestyle masivi fac referire la moda anilor ’90. Încălțămintea denumită dad shoes sau ugly shoes a cucerit inimile tuturor fanilor lejerității urbane și au confortului sportiv. Ce modele de pantofi sport masivi poți găsi în oferta celor mai renumite branduri? Îți vom prezenta câteva modele oferite de Reebok, Puma, adidas și Fila!

Citește mai multe

02-03-2021

Pentru tine contează confortul urban? Pui preț pe lejeritatea în stil stradal? În cazul acesta, cu siguranță cunoști brandul despre care îți vom vorbi. Pantofii sport New Balance sunt apreciați în întreaga lume tocmai pentru faptul că ne oferă tot ceea ce avem nevoie zi de zi. Lejeritatea, structura excelentă și materialele de cea mai bună calitate sunt doar câteva dintre caracteristicile acestui tip de încălțăminte. Vrei să le descoperi pe toate, dar nu știi pe care sneakerși să mizezi? Iată o prezentare generală a celor mai cunoscuți pantofi sport New Balance. Must have-ul tău cu siguranță se află printre aceste modele!

Citește mai multe