Blog

08-04-2021

După un an incert în care ne-am concentrat în primul rând pe confort, în acest sezon nu vom renunța la stilul eco. De aceea alegerile noastre vor fi și mai conștiente, iar produsele achiziționate ne vor garanta o rezistență de lungă durată. Primăvara este anotimpul ideal pentru a adăuga garderobei tale un strop de culoare și de a o completa cu articole moderne, potrivite pentru orice tip de vreme. Ce încălțăminte să alegi la început de primăvară? Îți vom spun ce este acum la modă!

Citește mai multe

02-04-2021

Cel mai hot trend al acestui sezon? Din punct de vedere stilistic, pantofii lifestyle masivi fac referire la moda anilor ’90. Încălțămintea denumită dad shoes sau ugly shoes a cucerit inimile tuturor fanilor lejerității urbane și au confortului sportiv. Ce modele de pantofi sport masivi poți găsi în oferta celor mai renumite branduri? Îți vom prezenta câteva modele oferite de Reebok, Puma, adidas și Fila!

Citește mai multe

02-03-2021

Pentru tine contează confortul urban? Pui preț pe lejeritatea în stil stradal? În cazul acesta, cu siguranță cunoști brandul despre care îți vom vorbi. Pantofii sport New Balance sunt apreciați în întreaga lume tocmai pentru faptul că ne oferă tot ceea ce avem nevoie zi de zi. Lejeritatea, structura excelentă și materialele de cea mai bună calitate sunt doar câteva dintre caracteristicile acestui tip de încălțăminte. Vrei să le descoperi pe toate, dar nu știi pe care sneakerși să mizezi? Iată o prezentare generală a celor mai cunoscuți pantofi sport New Balance. Must have-ul tău cu siguranță se află printre aceste modele!

Citește mai multe

11-02-2021

Deja de mult timp, încălțămintea marca Nike a pus stăpânire pe stilul vestimentar în stil urban. O poți întâlni la serviciu, la cumpărături, la școală, în timpul întâlnirilor cu prietenii și chiar în excursii sau la evenimente semi-formale. Nu ne surprinde deloc acest lucru – moda pentru sneakerși a cucerit rapid inimile iubitorilor de confort. Ce părere ai de seria de pantofi sport Nike Court? Dacă te interesează o încălțăminte potrivită pentru mai multe sezoane, să știi că te afli în locul potrivit.

Citește mai multe

08-12-2020

Temperaturile scăzute, zăpada și ploile frecvente nu te mai lasă să porți pantofii sport preferați? Dacă nu îți place să te încalți cu cizme sau ghete, iar bocancii de zăpadă nu sunt în stilul tău, pentru că preferi pantofii sport, atunci varianta sneaker-boot este cea mai bună alegere pentru tine! Vezi ce modele de pantofi sport de iarnă poți cumpăra de la 50style.

Citește mai multe

16-11-2020

Îți plac pantofii sport? Apreciezi nu doar confortul și tehnologia, dar și eleganța adidașilor? Optează pentru Nike Tanjun – acest model corespunde tuturor criteriilor menționate. Simplitate, stil și confort – toate acestea le oferă modelul Tanjun.

Citește mai multe