Ghete fotbal bărbați

(2)

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 2 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Brand

Mărime

    Mai puține Mai multe

Tip

Culoare

Închidere

Material

În acest moment vezi Ghete fotbal bărbați
Modele Ghete fotbal bărbați în ofertă: 2

Ghete de fotbal

Cu toții știm că fotbalul este unul dintre cele mai cunoscute discipline sportive din România. Acest lucru se datorează în principal faptului că regulile jocului nu sunt atât de complicate, iar pentru a practica acest sport sunt suficiente încălțămintea de fotbal, pantalonii scurți și mingea. Pot juca fotbal persoane de toate vârstele, indiferent de sex. În magazinul 50style găsești ghete de fotbal de la producători precum Nike, adidas, Umbro și Lotto.

Tipurile de ghete de fotbal:

A fost o perioadă în care exista un singur tip de încălțăminte de fotbal – cea prevăzută cu crampoane și concepută pentru terenuri cu gazon natural. În prezent, jucătorii amatori și profesioniști au la dispoziție ghete pentru fotbalul de sală, pentru terenuri cu gazon artificial și ghete de fotbal cu crampoane de două feluri: metalice înșurubabile și din plastic tare. Încălțămintea de fotbal poate fi confecționată din piele naturală sau din materiale sintetice. În ceea ce privește materialele, părerile sunt împărțite, motiv pentru care alegerea tipului de material, din care este confecționată partea superioară a încălțămintei, este o chestiune subiectivă.

Ce încălțăminte de fotbal să alegi?

Încălțămintea de fotbal potrivită ar trebui să fie ușoară și confecționată din materiale de înaltă calitate, datorită cărora să se ajusteze ideal pe picior și să asigure o protecție corespunzătoare. Pentru a avea siguranța că ghetele de fotbal îndeplinesc aceste cerințe, merită să alegi de la branduri precum adidas, Nike, Umbro sau Lotto, pe care le găsești în magazinul nostru. Dacă te hotărăști să cumperi astfel de pantofi sport vei avea siguranța că nu se vor deteriora după câteva antrenamente sau meciuri. În funcție de tipul de teren pe care joci, de exemplu dacă este vorba de fotbal de sală, de teren cu gazon natural de dimensiuni mari sau teren mai mic ar trebui să-ți alegi încălțămintea potrivită pentru suprafața pe care joci cel mai des. Indiferent de preferințele tale – în magazinul 50style găsești ghete de fotbal de diferite tipuri. Vezi oferta noastră.

Ghete fotbal bărbați în funcție de tip:

Futsal
Crampoane
Turf

Vezi cele mai cunoscute colecții de Ghete fotbal bărbați:

Nike Phantom
adidas Predator

Înapoi la categoria: Încălțăminte bărbați

Mărimi

42 2/3 44 2/3 45 1/3 46

259,99 LEI

129,99 LEI

Mărimi

41 42 42,5 44 44,5 45 45,5

269,99 LEI

179,99 LEI

Rezultate pe pagina

din 2 produse

Pagină

din 1

Ghete de fotbal pentru bărbați – fiecare meci poate fi unul reușit!

Fotbalul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume - nu există nicio îndoială! Fanii țin galerie echipelor preferate, urmăresc jocul și rezultatele, iar de multe ori chiar și ei încearcă să vadă de ce sunt în stare pe terenul de fotbal. Abia ai început să joci fotbal? Sau te-ai bucurat deja de primele succese și îți dorești să câștigi noi meciuri? Perfect! În cazul acesta avem ceva potrivit pentru tine – ghete de fotbal pentru bărbați care satisfac chiar și cele mai înalte așteptări! Alege-ți perechea preferată și fii gata pentru începutul meciului! Cu siguranță va fi un joc pe cinste!

Indiferent de condițiile atmosferice

Fiecare sportiv - profesionist sau amator - este conștient de faptul că la baza unui antrenament sau a unui meci reușit se află încălțămintea aleasă corespunzător. Aceasta are rolul de a asigura sprijin în timpul jocului, pentru ca noi să ne putem folosi în mod corespunzător abilitățile și să obținem rezultate mai bune. Dar ce înseamnă de fapt „bune”? Există mai mulți factori pe care trebuie să-i ai în vedere atunci când îți alegi ghetele de fotbal. În primul rând trebuie să fie potrivite pentru suprafața pe care urmează să joci. Acesta este un lucru foarte important! Crezi că e suficient ca talpa să fie prevăzută cu crampoane pentru ca totul să fie în ordine? Se pare că lucrurile nu sunt atât de simple. Deși ne-am obișnuit să credem că pentru a juca fotbal este suficientă încălțămintea cu crampoane, acest lucru nu este în totalitate adevărat. În realitate există mai multe tipuri de ghete de fotbal și fiecare dintre ele a fost creat cu un scop. Așadar după ce model ar trebui să te uiți? Pentru cei care, în primul rând, joacă fotbal pe terenuri indoor au fost create ghetele futsal. Acestea au o talpă netedă cu un strat special care garantează aderență chiar și pe suprafețe alunecoase. Pentru fotbalul pe gazon artificial este necesar un alt tip de ghete, prevăzute cu crampoane pe șuruburi mici, care oferă siguranță. Dar clasicele crampoane asociate cu jocul de fotbal? Sunt perfecte pentru meciurile pe gazon natural, în special după ploaie. Așadar indiferent că joci fotbal pe teren sau în curte, trebuie neapărat să te echipezi cu unul dintre aceste modele. Sunt foarte ușor de recunoscut – au crampoane mari pe suprafață. Ghetele de acest tip pentru bărbați au crampoane fabricate din metal. O altă alternativă o reprezintă ghetele cu crampoane din plastic.

Confort în stilul tău

Ce altceva mai trebuie să ai în vedere în afară de structura tălpii? La fel ca în cazul tuturor pantofilor pentru exerciții fizice, rezistența este un factor extrem de important. Modelul pe care vrei să-l alegi nu te poate dezamăgi! Încălțămintea ar trebui să garanteze confort la purtare – să nu te strângă și să nu provoace bătături indiferent de intensitatea antrenamentului, iar în plus are rolul de a sprijini piciorul, în special mușchii și articulațiile. Iar look-ul? Deși s-ar putea părea că acest lucru are prea puțină importanță, în realitate cu toții îi acordăm atenție. Și nu este nimic rău în asta - până la urmă se știe că ceea ce te face să te apuci de antrenament cu mult entuziasm este tocmai echipamentul sportiv în care te simți bine. Cum să le împaci pe toate? Noi avem deja răspunsul: mizează pe cele mai bune produse! Ghetele de fotbal pentru bărbați de la Nike, adidas și Umbro îți oferă tot ceea ce ai nevoie: confort în stilul tău și siguranță în timpul jocului. Ghetele cu crampoane pentru gazon natural sau artificial și încălțămintea futsal se găsesc, de asemenea, în oferta brandurilor Puma și Lotto. Combinația reușită dintre designul deosebit și elementele practice se datorează atenției acordate fiecărui detaliu și materialelor de cea mai bună calitate. Magazinul 50 style pune accent pe astfel de valori, de aceea ți-am pregătit modele capabile să îndeplinească toate cerințele. Convinge-te pe propria piele! Alege-ți ghetele de fotbal potrivite și fugi pe teren! A venit timpul pentru o confruntare victorioasă!