Ghete baschet bărbați

(4)

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 4 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Brand

Mărime

    Mai puține Mai multe

Tip

Culoare

Închidere

Material

În acest moment vezi Ghete baschet bărbați
Modele Ghete baschet bărbați în ofertă: 4

Încălțăminte de baschet pentru bărbați

Sportul înseamnă sănătate! Toți suntem de acord cu asta, de aceea depunem toate eforturile pentru ca oferta noastră să cuprindă doar cele mai bune produse potrivite pentru orice activitate fizică, ca de exemplu încălțămintea de baschet pentru bărbați. Vino la 50style să vezi ce am pregătit special pentru tine.

Ghete de baschet pentru bărbați de la cele mai renumite branduri – doar la 50style!

În oferta noastră găsești ghete de baschet pentru bărbați de la branduri precum adidas sau Nike . Acești pantofi sport sunt potriviți pentru antrenament și garantează piciorului confort. În plus, încălțămintea de baschet te protejează împotriva accidentărilor.

Satisfacția ta este importantă pentru noi, de aceea la 50style îți oferim doar ce e mai bun. Vizitează-ne în magazine sau intră pe 50style.ro pentru a vedea ghetele de baschet moderne și confortabile destinate bărbaților și disponibile la prețuri foarte avantajoase.

Ghete baschet bărbați în funcție de tip:

Sub Gleznă
Peste Gleznă

Vezi cele mai cunoscute colecții Ghete baschet bărbați

Nike Renew Elevate

Înapoi la categoria: Încălțăminte bărbați

Mărimi

41 42 42,5 43 44 44,5 45 45,5 46 47,5 48,5

329,99 LEI

259,99 LEI

Mărimi

41 1/3 42 2/3 44 44 2/3 45 1/3 46

279,99 LEI

179,99 LEI

Mărimi

43 44 45

299,99 LEI

197,99 LEI

Mărimi

44 44,5 45 47,5

419,99 LEI

299,99 LEI

Rezultate pe pagina

din 4 produse

Pagină

din 1

Ghete de baschet pentru bărbați – modelele brandurilor cunoscute

Baschetul este unul dintre cele mai populare sporturi de echipă din lume. Atât jucătorii profesioniști, cât și amatorii care își fac apariția pe terenul de baschet au nevoie de o încălțăminte potrivită pentru a se simți confortabil și în siguranță în timpul meciului. Încălțămintea de baschet pentru bărbați stă la baza echipamentului sportiv și ar trebui aleasă cu multă atenție.

Cele mai bune ghete de baschet pe 50style.ro

Ghetele de baschet pentru bărbați trebuie să asigure piciorului stabilitate la fiecare pas și să permită efectuarea mișcărilor dinamice. Cele mai potrivite sunt modelele de ghete înalte, deoarece structura lor protejează articulația gleznei, iar acest lucru extrem de important pentru orice jucător de baschet, ținând cont că tocmai glezna este expusă accidentărilor. În magazinul online 50style.ro găsești, printre altele, ghete de baschet marca Nike și adidas. De zeci ani, aceste branduri se bucură de o mare popularitate atât în rândul jucătorilor profesioniști, cât și al amatorilor. Modelele pe care ți le punem la dispoziție se remarcă prin finisajul excelent. Partea superioară, realizată din componente de înaltă calitate, se potrivește bine formei piciorului, ceea ce este extrem de important în timpul deplasării rapide pe teren. La baza ghetelor moderne de baschet pentru bărbați se află talpa flexibilă realizată din spumă inovatoare, care are rolul de a amortiza șocurile.

Încălțăminte de baschet nu doar pentru antrenament

Pantofii sport inspirați din încălțămintea pentru baschet au captat interesul iubitorilor de trenduri streetwear. Dacă ești în căutarea unui model care să stea la baza ținutelor tale de oraș, atunci merită să răsfoiești oferta magazinului online 50style.ro, unde te așteaptă modele deosebite de pantofi sport de la branduri renumite. Modele prevăzute cu celebrul sistem de amortizare Air Max de la Nike? Sau poate încălțămintea de baschet marca adidas, prevăzută cu branț Ortholite și talpă intermediară realizată din spumă flexibilă Cloudfoam? Tehnologiile moderne și designul excelent sunt elementele datorită cărora te poți bucura de confort și de un look atrăgător în fiecare zi!