Jachete bărbați

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 7 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Mărime

Brand

Culoare

Tip

Sezon

În acest moment vezi Jachete bărbați
Modele Geci bărbați în ofertă: 7

Geci bărbați în funcție de tip:

Fără Glugă
Cu Glugă

Geci bărbați în funcție de sezon:

All Seasons
De Tranziție

Jachete bărbați în funcție de mărime:
S
M
L
XL
XXL

Înapoi la categoria: Îmbrăcăminte bărbați
RON 104.99

Mărimi

M L XL XXL

219,99 LEI

104,99 LEI

RON 369.99

Mărimi

S M XL

619,99 LEI

369,99 LEI

RON 76.49

Mărimi

XXL

259,99 LEI

76,49 LEI

RON 153.99

Mărimi

M

259,99 LEI

153,99 LEI

RON 104.99

Mărimi

L

199,99 LEI

104,99 LEI

RON 99.99

Mărimi

M L XXL

319,99 LEI

99,99 LEI

RON 83.99

Mărimi

M

259,99 LEI

83,99 LEI

Rezultate pe pagina

din 7 produse

Pagină

din 1

Jachete de tranziție pentru bărbați

Jachetele pentru bărbați sunt un element obligatoriu în garderoba oricărui bărbat. Acest articol vestimentar este ideal nu numai la sfârșit de toamnă sau la început de primăvară, ci și în timpul drumețiilor sau excursiilor la munte. Vremea este adesea schimbătoare. De aceea, trebuie să fii pregătit pentru asta! Este suficient să alegi modelul care îți place din oferta bogată de jachete de tranziție pentru bărbați, oferite de branduri precum Umbro, Lotto sau Nike!

Jacheta de tranziție ideală

Când vine vorba de confecționarea produselor, brandurile sport au în vedere nu numai designul deosebit, dar mai ales calitatea înaltă a finisajului, care reprezintă sinonimul confortului și al rezistenței în timp. Jachetele de tranziție pentru bărbați de la brandurile renumite și apreciate în întreaga lume sunt, cu siguranță, elegante, dar foarte populare mai ales datorită croielii, a compoziției materialelor și a tehnologiilor inovatoare folosite pentru realizarea lor. În oferta variată a jachetelor de acest tip se regăsesc modele impermeabile, modele care te protejează de frig, cu gluga și un număr mare de buzunare suplimentare, modele mai simple, cu un design aparte, încadrate în stilul urban. Datorită acestui fapt, fiecare bărbat își poate găsi cu ușurință jacheta de tranziție ideală!

Cum să alegi jacheta de tranziție pentru bărbați?

Jachetele elegante asemănătoare cu gecile bomber sunt un mare hit în lumea modei. Merită să investești într-un astfel de model dacă ești în căutarea unei jachete de tranziție, care să se asorteze perfect cu blugi, tricouri și pantofi sport înalți. În condiții meteorologice dificile, ca de exemplu în zilele ploioase de toamnă sau în timpul unei drumeții montane, jachetele sport, adică toate modelele confecționate din țesătură impermeabilă și prevăzute cu glugă și buzunare reprezintă cea mai bună alegere. Le găsești în oferta multor branduri sport în diferite variante de culoare. Datorită acestui fapt poți găsi cu ușurință jacheta de tranziție care să se potrivească excelent cu stilul tău vestimentar.

Jachete bărbați în funcție de brand:

Jachete bărbați în funcție de culoare:

Vezi ghiduri similare: