Salomon bărbați FILLTER::ITEM_CATEGORY_CODE_NAME

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 1 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Mărime

Culoare

Sezon

În acest moment vezi Salomon bărbați
Modele Salomon bărbați în ofertă: 1

Înapoi la categoria: Branduri bărbați

RON 349.99

Mărimi

46 2/3

479,99 LEI

349,99 LEI

Rezultate pe pagina

din 1 produse

Pagină

din 1

Produse pentru bărbați marca Salomon

Drumeții lungi pe munte, alergări epuizante în cele mai extreme condiții, plimbări prin pădure – marca Salomon cunoaște nevoile bărbaților cărora le place stilul de viață activ și să fie în mijlocul naturii.

Încălțămintea și accesoriile marca Salomon pentru bărbați sunt potrivite pentru orice situație. Designul interesant și materialele rezistente sunt caracteristicile principale datorită cărora produsele brandului sunt apreciate nu numai de amatorii de trekking, ci și de profesioniști.

Confort în ediție masculină

Încălțămintea Salomon pentru bărbați este prevăzută cu branț special, membrană impermeabilă și talpă aderentă, fapt datorită căruia garantează confort maxim la purtare. Marca Salomon oferă, de asemenea, pantofi de alergare excelenți, potriviți atât pentru diferite trasee, cât și pentru terenuri obișnuite. Datorită ajustării ideale pe picior și rezistenței la deteriorare, încălțămintea pentru bărbați de la Salomon te ajută să obții rezultate din ce în ce mai bune și să te bucuri pe deplin de antrenament.

Trekking sau alergare – indiferent de sportul pe care îl preferi merită să arunci un ochi peste oferta brandului Salomon în magazinul online 50style.ro și să alegi ceea ce-ți place.