Mingi de fotbal

(4)

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 4 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Brand

Mărime

Culoare

În acest moment vezi Mingi de fotbal
 Modele Mingi de fotbal în ofertă: 4

Mingi de fotbal în oferta magazinului online 50style.ro

Dacă ai nevoie de o minge de fotbal, vino în magazinele noastre. La noi găsești o gamă largă de produse originale, care cu siguranță vor corespunde așteptărilor tale.

Ce mărci de mingi găsești la 50style?

În magazinele fizice 50style sau online pe 50style.ro îți punem la dispoziție mingi de fotbal de firmă, care cu siguranță vor fi nu numai pe placul fanilor fotbalului. Poți alege dintr-o varietate de modele, culori și branduri, precum Nike, adidas - tu decizi care dintre ele este alegerea ideală pentru tine. Mingea de fotbal trebuie să fie practică și rezistentă. Dacă ești în căutarea unui model perfect, vino în magazinele 50style și alege tot ce e mai bun pentru tine și cei apropiați.

Mingi de fotbal în funcție de mărime:

1
4
5

Vezi cele mai cunoscute colecții de Mingi:

adidas Uniforia

Înapoi la categoria: Accesorii bărbați

Mărimi

5

89,99 LEI

69,99 LEI

Mărimi

5

89,99 LEI

59,99 LEI

Mărimi

5

89,99 LEI

59,99 LEI

Mărimi

5

89,99 LEI

66,49 LEI

Rezultate pe pagina

din 4 produse

Pagină

din 1

Mingi de fotbal – accesorii sport originale

Fotbalul este una dintre cele mai populare discipline sportive. Multor bărbați le place nu numai să țină galerie echipei favorite, ci și să se afle pe teren pentru a lua parte la jocurile de fotbal. Unul dintre cele mai importante accesorii pentru un jucător de fotbal este mingea aleasă corespunzător, care ar trebui să fie confecționată din materiale de cea mai înaltă calitate. În magazinul online 50style.ro găsești mingi de fotbal de la diferiți producători renumiți. Ai la alegere modele potrivite atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști.

Intră în joc – mingi de firmă pe 50style.ro

Mingea realizată din materiale rezistente reprezintă un accesoriu fără de care jocul de fotbal nu ar fi posibil. În magazinul nostru 50style.ro găsești modele de la branduri, precum Nike, adidas și Umbro. Intră să vezi gama noastră și alege varianta care să-ți permită să dai tot ce ai mai bun din tine pe teren și care să te ajute să înfrângi adversarii, înscriind un număr cât mai mare de goluri. Îți punem la dispoziție mingi în diferite modele și culori. Pentru fanii acestui sport, modelele care ar putea fi văzute la cele mai importante turnee de fotbal – la campionatele europene și mondiale - sunt cu siguranță cele care atrag privirile tuturor. La noi poți face cumpărături simplu și rapid fără să fie nevoie să ieși din casă. Toate comenzile sunt ambalate corespunzător și trimise la adresa indicată de client. Alege-ți mingea preferată și fugi pe teren! Te vei convinge singur de faptul că sportul înseamnă nu numai sănătate, ci și plăcere.

Mingi de fotbal în funcție de brand:

Mingi de fotbal în funcție de culoare:

Vezi ghiduri similar: