Lenjerie bărbați

(12)

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 12 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Brand

Mărime

Tip

Culoare

Sudėtis

În acest moment vezi Lenjerie bărbați
Modele Lenjerie bărbați în ofertă: 12

Înapoi la categoria: Accesorii bărbați

Mărimi

M L XL

Mărimi

M L XL

Mărimi

M L XL

Mărimi

39-42 43-46

Mărimi

39-42 43-46

Mărimi

XL

Mărimi

XL

Mărimi

L XL

Mărimi

L

Mărimi

M L XL

Mărimi

L

Mărimi

L

Mărimi

M L XL

Mărimi

L

Mărimi

L

Mărimi

M L XL

Mărimi

L

Mărimi

XL

Mărimi

XL

Mărimi

L

Rezultate pe pagina

din 12 produse

Pagină

din 1

Lenjerie intimă pentru bărbați pe 50style

Lenjeria pentru bărbați stă la baza oricărei ținute vestimentare, indiferent dacă este vorba de outfit-ul de fiecare zi, pentru antrenament sau cel de ieșit în oraș. Acest articol vestimentar este absolut indispensabil, deoarece te ajută să te simți în largul tău și confortabil pe durata întregii zile. Reprezintă un element cheie al garderobei și cu toate că nu se vede, este la fel de important ca tricourile moderne, pantalonii bine croiți sau sneakerșii confortabili. De ce anume trebuie să ții cont atunci când îți alegi modelul?

Cheia succesului

Crezi că ceea ce nu se vede nu are atât de multă importanță? Nimic mai greșit! Tocmai de lenjeria intimă aleasă depinde dacă te vei simți lejer și în largul tău indiferent de situație. Din fericire, îți vin în ajutor cele mai bune branduri, printre care se numără Nike, Umbro și Lotto. Ținând cont de toate nevoile bărbaților, mărcile de top creează modele care cu siguranță vor satisface chiar și cele mai mari așteptări. Materialele atent selecționate, croiala bine gândită și designul excelent - toate acestea au o importanță deosebită atunci când vorbim despre lenjeria intimă. Ai la alegere mai multe culori și modele, însă fără nicio îndoială cel mai popular model îl reprezintă boxerii. Ce îi distinge de alte modele?

Boxeri pentru bărbați

Boxerii reprezintă cea mai practică și mai confortabilă soluție atunci când vine vorba despre baza oricărei ținute vestimentare. Totul a început acum aproape 100 de ani în Statele Unite. Sursa de inspirație pentru crearea lor au reprezentat-o șorturile pentru bărbați, cu care erau îmbrăcați luptătorii de box, de unde provine și numele. Se remarcau prin confortul și respirabilitatea pe care le ofereau, motiv pentru care au devenit foarte populari în rândul sportivilor, iar mai târziu au ajuns de pe ringul de box direct în dulapul milioanelor de bărbați din întreaga lume. Astăzi, sub denumirea de boxeri se ascund numeroase variante, care sunt, de asemenea, disponibile în magazinul 50 style - fixe pe corp, mai lejere, mai scurte sau mai lungi. Alegerea modelului depinde, bineînțeles, de propriile preferințe și nevoi, însă poți avea siguranța că toate variantele sunt croite perfect și confecționate din materiale respirabile, care nu irită pielea. Brandul britanic Umbro și marca italiană Lotto știu exact cum să creeze boxeri pentru bărbați de calitate ridicată. Alegând dintre variantele lor, poți avea certitudinea că nu vei fi dezamăgit.

Negrul clasic sau imprimeul îndrăzneț?

Indiferent dacă alegi o pereche de boxeri care să se muleze pe corp, șorturi mai lejere sau slipi, aspectul este un criteriu esențial. Cei mai renumiți producători proiectează modele de lenjerie intimă fără să uite de faptul că materialele folosite sunt un lucru la fel de important ca modelul și culoarea. În trecut, lenjeria pentru bărbați era aproape întotdeauna confecționată din materiale albe, simple, însă din fericire astăzi ai nenumărate opțiuni la alegere. Desigur că lenjeria intimă de culoare neagră, albă sau gri ar trebui să se afle în garderoba oricărui bărbat datorită caracterului ei universal și practic. O soluție modernă o reprezintă, în schimb, boxerii în variantă monocromatică, decorați de banda de culoare contrastantă și de logo-ul brandului. Cauți un model mai îndrăzneț? Mizează pe roșul energic, pe nuanța deosebită de turcoaz sau pe imprimeurile interesante. Pentru cei indeciși, brandurile au pregătit seturi practice, care cuprind atât modele universale simple, cât și variante decorate cu imprimeuri colorate. Găsește-ți chiar astăzi lenjeria intimă adaptată nevoilor tale, în care să te simți confortabil și în largul tău.

Lenjerie bărbați în funcție de marime

Lenjerie bărbați în funcție de culoare: