Sneakers adidas Hoops

(5)

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 5 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Gen

Mărime

    Mai puține Mai multe

Culoare

Tip

În acest moment vezi: Sneakers adidas Hoops
Modele pantofi sport adidas Hoops în ofertă: 5

Pantofii sport adidas Hoops la 50 style

Marca iconică, cunoscută pentru produsele decorate cu cele trei benzi, îți pune la dispoziție modelul care face trimitere la încălțămintea de baschet din anii '80. Oferta brandului este destinată tuturor persoanelor, pentru că include articole pentru bărbați, femei și copii. Pantofii sport ies în evidență prin calitatea înaltă și atenția sporită la fiecare detaliu. Sneakerșii combină în mod fenomenal aspectul retro cu designul modern și tehnologiile inovatoare, fapt datorită căruia reprezintă un must have pentru persoanele dinamice care știu ce se întâmplă în lumea modei.

Inspirații

La începutul anului 2015, brandul adidas a creat colecția „Black History Month” inspirată de vedeta ligii - Kareem Abdul-Jabbar. Este cel mai bun sportiv din istoria NBA. Fiecare model face trimitere la diferite etape din cariera și viața jucătorului de baschet. Așadar, există, de exemplu, încălțămintea Crazy 8 care se inspiră din anii lui de liceu, iar sneakerșii J Wall 1 fac trimitere la timpul în care a jucat într-o echipă universitară.

Tot în anul 2015, care a fost Anul Caprei în calendarul chinezesc, brandul adidas a lansat o colecție inspirată din acest calendar. Marca a prezentat „Year of the Goat”. Seria include trei modele - T-Mac 3, D Rose 5 Boost și D Rose Lakeshore Mid I. Aceste exemple dovedesc faptul că brandul adidas nu stă pe loc, se inspiră din diverse subiecte și experimentează cu produse noi.

Pentru copii

Pantofii sport pentru cei mai mici fani ai brandului adidas sunt completați de prinderea velcro. Acest element facilitează încălțarea și descălțarea. Exteriorul este confecționat din material sintetic. Talpa din cauciuc vulcanizat oferă aderență pe orice suprafață. Un alt atu îl reprezintă branțul antibacterian OrthoLite, realizat pe bază de spumă poliuretanică, fapt datorită căruia garantează menținerea unui mediu proaspăt și circulația corespunzătoare a aerului.

Modele pentru bărbați

Colecția de pantofi sport Hoops include și modele pentru bărbații care preferă stilul sport și cărora le place să iasă în evidență. Datorită materialelor moderne, încălțămintea este respirabilă. Partea frontală și cea din spate sunt întărite. Profilul înalt și talpa din cauciuc oferă stabilitate la fiecare pas. Pantofii sport sunt confortabili și rezistenți. Modelul este perfect atât pentru antrenament, cât și pentru purtarea de zi cu zi.

Mărimi

41 1/3 42 42 2/3 43 1/3 44 44 2/3 45 1/3 46 46 2/3 48

299,99 LEI

239,99 LEI

Mărimi

42 42 2/3 43 1/3 44 44 2/3 45 1/3 46

Mărimi

41 1/3 42 42 2/3 43 1/3 44 44 2/3 45 1/3 46 46 2/3 48

329,99 LEI

259,99 LEI

Mărimi

36 36 2/3 37 1/3 38 38 2/3 39 1/3 40

179,99 LEI

143,99 LEI

Mărimi

42 42 2/3 43 1/3 44 44 2/3 45 1/3 46

Mărimi

41 1/3 42 42 2/3 43 1/3 44 44 2/3 45 1/3 46 46 2/3 48

299,99 LEI

239,99 LEI

Mărimi

38

299,99 LEI

219,99 LEI

Rezultate pe pagina

din 5 produse

Pagină

din 1

Pantofii sport adidas Hoops

Modelul lifestyle adidas Hoops de la brandul german este un articol vestimentar disponibil în diferite variante deosebite. Pantofii sport fac trimitere la încălțămintea clasică de baschet, se potrivesc excelent cu outfit-urile de zi cu zi și vor fi pe placul tuturor fanilor streetwear-ului și stilului urban.

Pantofii sport adidas Hoops pentru bărbați

Seria Hoops le pune la dispoziție bărbaților modelul adidas Hoops VS Mid. Acesta iese în evidență prin partea superioară înaltă, confecționată din piele sintetică. Datorită acestei construcții, încălțămintea garantează stabilitate la fiecare pas. Gulerul textil protejează piciorul împotrivă bătăturilor și, în plus, conferă modelului un caracter unic. Talpa realizată din cauciuc de înaltă calitate este rezistentă la abraziune, fapt datorită căruia pantofii sport și pot fi folosiți mai multe sezoane la rând.

Pantofii sport adidas Hoops pentru copii

De asemenea, pantofii sport adidas Hoops sunt disponibili în versiunile pentru copii. Pentru cei mici, compania germană a pregătit, printre altele, încălțămintea adidas Hoops CMF Mid Inf. Acest model iese în evidență prin partea superioară confecționată din materiale textile și sintetice. Talpa realizată din cauciuc garantează aderență pe orice suprafață, iar căptușeala moale și prinderea tip velcro sporesc confortul la purtare.În oferta pantofilor sport pentru copii poți găsi și modelul adidas Hoops VS CMF C. În acest caz, datorită închiderii tip velcro încălțămintea este ușor de încălțat și descălțat. Aceasta se sprijină pe talpa din cauciuc vulcanizat și este completată de branțul antibacterian OrthoLite.

Pantofii sport adidas CF Hoops Mid Wtr

Pantofii sport adidas CF Hoops Mid Wtr din colecția adidas Neo sunt creați special pentru copiii, care vor să aibă articole vestimentare, care să se încadreze perfect în cele mai moderne trenduri.

Colecția creată special pentru copiii moderni

Încălțămintea adidas Neo combină în mod fenomenal designul sport cu inspirațiile din lumea modei. Colecția a apărut pe piață pentru prima dată în anul 2008. Datorită reacției pozitive a clienților din China și Statele Unite, unde au debutat, pantofii sport au început să se bucure de o mare popularitate în întreaga Europă, inclusiv în magazinele din România. Modelul adidas Neo este un proiect unic, pentru că brandul german invită starurile din showbiz și idolii adolescenților din întreaga lume să colaboreze cu el. Și de aceea de exemplu Justin Bieber și Selena Gemez au proiectat îmbrăcămintea pentru colecția adidas Neo. Când vine vorba de această serie de încălțăminte, designerii se concentrează în primul rând asupra aspectului atrăgător, fapt datorită căruia mizează pe culorile vii, stilurile deosebite și combinațiile neconvenționale de modele. În același timp, pantofii sport adidas Neo fac trimitere la designul clasic.

Stil și eleganță în timpul iernii

Pantofii sport adidas CF Hoops Mid Wtr sunt o propunere ideală în sezonul toamnă-iarnă. Forma modelului se inspiră din încălțămintea de baschet. Partea superioară, care în cazul baschetului asigură gleznei stabilitate și protejează piciorul împotriva bătăturilor, aici oferă protecție împotriva frigului, vântului și a ploii. Gulerul moale este prevăzut cu blăniţă, fapt datorită căruia pantofii sport adidas CD Hoops Mid Wtr garantează confort termic în timpul zilellor reci. Încălțămintea se sprijină pe talpa din cauciuc, responsabilă pentru aderența perfectă pe suprafețele alunecoase și acoperite de gheaţă.

Pantofi sport adidas Hoops în funcție de gender:

Pantofi sport adidas Hoops în funcție de culoare: