Adidași adidas Entrap

(2)

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 2 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Gen

Mărime

    Mai puține Mai multe

Culoare

Tip

În acest moment vezi Adidași adidas Entrap 
Modele Pantofi sport adidas Entrap în ofertă: 2

Sneakers adidas Entrap în funcție de tip:

Sub Gleznă
Peste Gleznă

Mărimi

42 2/3 44 44 2/3 45 1/3 46 46 2/3

Mărimi

41 1/3 42 42 2/3 43 1/3 44 44 2/3 45 1/3 46 46 2/3

279,99 LEI

219,99 LEI

Mărimi

42 2/3 44 44 2/3 45 1/3 46 46 2/3

Mărimi

41 1/3 42 42 2/3 43 1/3 44 44 2/3 45 1/3 46 46 2/3

279,99 LEI

219,99 LEI

Rezultate pe pagina

din 2 produse

Pagină

din 1

Pantofii sport adidas Entrap - confort la purtare și stil elegant

Fără îndoială, trendul retro în outfit-urile casual în continuare se bucură de o mare popularitate. Și foarte bine, pentru că modelele populare de acum două, trei sau chiar patru decenii astăzi cuceresc străzile orașelor! Vrei să fii la curent, dar în propriile condiții? Brandul adidas corespunde așteptărilor oamenilor ca tine - celor cărora le place să știe foarte bine ce se întâmplă în lumea modei, dar ceea ce contează cel mai mult pentru ei este să se exprime cât mai bine. Sneakerșii eleganți Entrap sunt perfecți de fiecare zi, asigură un aspect excelent și un confort de lungă durată la purtare. Convinge-te singur că nu degeaba brandul cunoscut pentru cele trei benzi este unul dintre cele mai apreciate din lume!

Atenția sporită la detalii

Calitate înaltă, design sportiv și confort demn de campionii celor mai mari terenuri din lume - așa se caracterizează pantofii sport adidas. Brandul a fost fondat în anul 1949 în Germania. De la începutul existenței sale s-a dovedit a fi un specialist în satisfacerea chiar și a celor mai mari nevoi. Nu e de mirare că cei mai cunoscuți fotbaliști și sportivi apreciază încălțămintea decorată cu cele trei benzi sau cu trifoiul iconic! Dar s-a dovedit rapid faptul că potențialul este nelimitat, iar posibilitățile sunt limitate doar în imaginație. Pentru că, deși încălțămintea marca adidas a fost creată pentru sportivi, mai târziu fanii aspectului urban au început să aprecieze confortul pe care o garantează și stilul unic, inspirat din ceea ce se poartă pe teren. Următoarele modele au corespuns nevoilor fanilor ținutelor sportive de fiecare zi, iar pantofii sport Entrap au reprezentat una dintre dovezile faptului cât de bine se descurcă brandul în domeniul urban. În afară de aspectul retro la modă, sneakerșii ies în evidență prin confortul greu de egalat, materialele de înaltă calitate și atenția sporită la detalii. Partea superioară este confecționată prin combinația pielii naturale cu cea sintetică, fapt datorită căruia garantează o potrivire perfectă pe picior, iar talpa din cauciuc rezistent la abraziune transformă fiecare pas într-o adevărată plăcere. Excelent!

Pantofii sport adidas Entrap - cheia celui mai bun outfit

Lejeritatea și rezistența sunt, desigur, importante, dar nu numai prin aceste elemente se caracterizează încălțămintea potrivită. Și aspect ideal contează! Designerii brandului adidas știu foarte bine acest lucru, de aceea creează modele excelente - atât din punct de vedere al confortului, cât și al stilului. Acest fapt ne este dovedit de sneakerșii Entrap, care vor fi pe placul atât fanilor look-ului retro și minimalismului, cât și persoanelor cărora le plac outfit-urile inspirate din stilul prezent pe terenul de baschet. Modelul în versiune mid, adică cu profil înalt, este alegerea perfectă pentru jucătorii de baschet! Tot ce trebuie să faci este să porți pantalonii tip joggers sau blugii moderni, hanoracul tău preferat și look-ul ideal este gata. Te întrebi dacă nuanțele se vor potrivi cu ținutele tale? Avem vești minunate pentru tine - toate modelele sunt disponibile în culori universale și moderne, pe care le poți asorta cu orice outfit de fiecare zi. Excelent, nu-i așa?