Portofele

Arată filtrele

Rezultate pe pagina

din 3 produse

Pagină

din 1

ASCUNDE FILTRELE Resetează filtrele

Preţ

Brand

Culoare

În acest moment vezi Portofele
Modele Portofele din ofertă: 3

Înapoi la categoria: Accesorii

RON 39.99

Mărimi

ONE SIZE

49,99 LEI

39,99 LEI

RON 47.99

Mărimi

ONE SIZE

59,99 LEI

47,99 LEI

RON 47.99

Mărimi

ONE SIZE

59,99 LEI

47,99 LEI

Rezultate pe pagina

din 3 produse

Pagină

din 1

Portofele

Ne dăm seama de faptul că mulți iubitori de modă apreciază diversitatea, lucru care se reflectă în stilul lor vestimentar. Fiecare dintre noi are în dulap haine potrivite pentru diferite ocazii. Nu este de mirare faptul că într-o anumită situație trebuie să ne îmbrăcăm elegant, iar în alta să avem o ținută mai lejeră cu tentă sportivă. Același lucru se întâmplă și în cazul accesoriilor, din care face parte și portofelul. În magazinul online 50style.ro găsești accesorii, care îți scot în evidență atât ținutele streewear, cât și cele casual. Dacă ești în căutarea unor produse cu stil de la branduri cu renume, ai nimerit în locul potrivit.

Portofele pentru bărbați pe 50style.ro – un loc elegant pentru bani

Magazinul nostru depune toate eforturile pentru a satisface cerințele clienților, de aceea în mod regulat ne completăm gama de produse și avem grijă ca fiecare client să aibă de unde alege în ceea ce privește atât formele, cât și variantele de culoare. Bărbații activi cu siguranță vor aprecia un portofel în stil sport, confecționat din materiale de înaltă calitate, care garantează rezistență pentru o perioadă îndelungată de timp. Brandurile cu renume mizează pe țesături rezistente la deteriorare, care prelungesc durata de viață a accesoriului. Portofelul este alcătuit din mai multe compartimente, pentru ca fiecare să-și poată organiza lucrurile cu mai multă ușurință. În oferta noastră găsești portofele subțiri pentru carduri, bancnote și monede. Acest model a fost realizat de producători astfel încât să nu iasă prea mult în evidență atunci când îl porți în buzunarul de la pantaloni sau de la bluză.

Portofele de damă pe 50style.ro - detalii care merită atenție

În magazinul online 50style.ro găsești portofele de damă la prețuri accesibile și în diferite variante. Pentru iubitoarele modei sportive, o alegere potrivită ar fi portofelul de la Puma. Firma înființată în anul 1948 de către Adolf Dassler se bucură de ani de zile de o mare popularitate atât în rândul sportivilor profesioniști, cât și în rândul fanilor activităților fizice. Cu timpul, brandul și-a îmbogățit portofoliul cu îmbrăcăminte și accesorii în stil streetwear și casual. Produsele pe care se regăsește silueta pisicii prădătoare sunt garanția celei mai înalte calități și a atenției la detalii, fapt apreciat în mod deosebit de reprezentantele sexului frumos. Dacă pentru tine contează funcționalitatea sportivă, uită-te mai îndeaproape la portofelul mic oferit de marca Umbro, care, în ciuda dimensiunilor modeste, asigură o organizare eficientă a lucrurilor. Fiecare produs este însoțit de o descriere, din care vei afla, printre altele, din ce este confecționat portofelul respectiv. Aspectul lui îți este dezvăluit de pozele de calitate ridicată. Ai la îndemână multe forme și culori interesante atât pentru femei, cât și pentru bărbați – totul într-un singur magazin online!

Portfele în funcție de brand:

Portfele în funcție de culoare:

Vezi ghiduri similare: